Μολδαβία: Παραγωγός νικητήριου τραγουδιού της Eurovision προβλέπει τοπ3 για την Natalia Gordienko!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η Dream Team για την συμμετοχή της Μολδαβίας με την Natalia Gordienko στην Eurovision 2021. Μάλιστα μετά τις δηλώσεις για νίκη της ίδιας της ερμηνεύτριας, αλλά και του μέντορα της Philipp Kirkorov, μία νέα σχετική δήλωση έρχεται να ενισχύσει περισσότερο τις προσδοκίες όλων, για την Μολδαβία στον φετινό διαγωνισμό!

“Ετοιμάζουμε την νικητήρια συμμετοχή”

Η Natalia Gordienko μαζί με τους δικούς μας Δημήτρη Κοντόπουλο και Ηλία Κοκοτό, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Κίεβο της Ουκρανίας, όπου ετοιμάζει το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της. Οι πληροφορίες μας λένε ότι πρόκειται για ένα βίντεο υπερπαραγωγή, που σπάνια βλέπουμε στον διαγωνισμό, τα έξοδα του οποίου έχει αναλάβει η ίδια η ερμηνεύτρια.

Από το Κίεβο λοιπόν και λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της δημόσιας τηλεόρασης της Μολδαβίας, ότι η Natalia Gordienko θα εκπροσωπήσει εκ νέου την χώρα στον διαγωνισμό, η δημοφιλής ερμηνεύτρια ανέφερε ότι μαζί με την Dream Team ετοιμάζουν την νικητήρια συμμετοχή της Eurovision 2021.

Είναι τιμή και προνόμιο να εκπροσωπώ τη Μολδαβία στην Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ! Ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτήν την απίστευτη dream team! Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε για τη δημιουργία του νικητήριου τραγουδιού στο σπουδαιότερο διαγωνισμό τραγουδιού στον κόσμο!

“H Mολδαβία θα είναι τουλάχιστον στο τοπ5”

Την σκυτάλη των δηλώσεων πήρε η Yana Rukdovskaya, μία εκ των σημαντικότερων μουσικών παραγωγών της Ρωσίας και υπεύθυνη για τις δύο συμμετοχές του Dima Bilan στην Eurovision, τόσο για την δεύτερη θέση το 2006, όσο και για την νίκη το 2008. Εκτός των άλλων είναι η σύζυγος του Evgeni Plushenk, του χρυσού ολυμπιονίκη της παγοδρομίας, που εμφανίστηκε μαζί με τον Dima Bilan στην σκηνή του διαγωνισμού το 2008.

Η Yana Rudkovskaya ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τον Philipp Kirkorov και λέγοντας πως έχει ήδη ακούσει το τραγούδι, αλλά πολλά άλλα ακόμη μυστικά, σε σχέση με την συμμετοχή (προφανώς το σενάριο της σκηνικής εμφάνισης), εκφράζει την βεβαιότητα ότι το τραγούδι της Μολδαβίας θα είναι σίγουρα στο τοπ5 και πολύ πιθανόν και στο τοπ3.

Ο Philipp ετοιμάζει ένα τραγούδι – βόμβα για την Μολδαβία στην Eurovision 2021 Αυτή η συνεργασία θα είναι αναμφίβολα από τα θέματα συζήτησης του διαγωνισμού! Γνωρίζω ήδη όλα τα μυστικά και σύντομα θα μάθετε και εσείς! Η πρόβλεψή μου είναι Top-5 και σε ένα καλό σενάριο  Top-3! Καλή τύχη στον Philipp και την ομάδα του! Aνυπομονώ! 🤍

“Μια γλυκιά έκπληξη με ελληνική υπογραφή”

Το τραγούδι που τόσο η Natalia Gordienko, όσο και ο Philipp Kirkorov το παρουσίασαν ως μια “γλυκιά” έκπληξη έχει έντονη την ελληνική παρουσία. Φυσικά είναι μια μελωδία του Δημήτρη Κοντόπουλου, ενώ δάσκαλος φωνητικής είναι η Βικτώρια Χαλκίτη. Την σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός, ενώ project manager όλου του εγχειρήματος είναι ο Ηλίας Κοκοτός.

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο Eurovisionfun το νέο τραγούδι δεν θα έχει καμία σχέση με το Prison, την περσινή δηλαδή συμμετοχή της Natalia Gordienko. Το τραγούδι θα είναι dance…πολύ dance! Ο ήχος του είναι στο ύφος που ανθεί στις χώρες της ανατολικής Ευρώπης. Είναι ένα κομμάτι που αφορά στο σεξ και τη νεολαία. Η Natalia αναμένεται με την σέξι παρουσίαση της να βάλει φωτιά. Το τραγούδι μαζί με το κλιπ αναμένεται να παρουσιαστεί έως τις 8 Μαρτίου.

Εμείς μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε αφού είμαστε εκ των τυχερών που έχουμε ακούσει το τραγούδι, ότι η πρόβλεψη της Yana Rukdovskaya δεν είναι καθόλου υπερβολική…

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2021!

53 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πείτε το ζήλια ή οτιδήποτε. Αλλά θα ήθελα ο Κοντόπουλος το καλύτερο τραγούδι που έχει να το έχει δώσει στην Ελλάδα και όχι στην Μολδαβία. Θέλω και εγώ όπως και πολλοί Έλληνες να δούμε την Ελλάδα να ξαναδιακρινεται στον διαγωνισμό!

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Χωρίς να τα έχω ακούσει, πιστεύω ότι μονο ο στίχος μπορεί να περιορίσει κάποιον από το να ερμηνεύσει ένα τραγούδι και ο στίχος αλλάζει..Δεν επιμένω όμως γιατί δεν έχω ακούσει τα δύο τραγούδια!

        Απάντηση
          • Miltos
            Miltos says:

            Να πω ότι κι εγώ μια μικρή δόση ζήλιας την έχω, αλλά εφόσον δεν έχω ακούσει κανένα από τα δύο τραγούδια, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω 2 πράγματα: αρχικά αν και τα δύο έχουν την δυναμική να πάνε εξίσου καλά και σε τι φάση βρίσκονται οι προετοιμασίες της ελληνικής συμμετοχής.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Δεν μπορουν να εχουν την ιδια δυναμικη οταν το ενα εχει απο πισω τον Κιρκορωβ…Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι εμεις θα ειμαστε σιγουρα χαμηλοτερα, για δυναμικη μιλαμε.

  2. Reverb
    Reverb says:

    Ας ασχοληθούμε λίγο με τα πληρωμένα σχόλια του Κιρκοροφ. Να θυμίσω πως το 2017 είχαν ακούσει το this is love ο lazarev και η ani lorak και γράφανε στα media πόσο δυνατό τραγούδι ήταν και πόσο θα έσκιζε.

    Απάντηση
    • Pao13
      Pao13 says:

      Ειναι γελοιο και μονο να μιλάμε για Μολδαβία και τοπ-5. Καταρχάς με όλο αυτο το hype ο κοσμος θα περιμένει κατι εξωπραγματικο, και οταν βγει παω στοιχημα οτι θα πεσει. Ναι οκ δεν εχω ακουσει το τραγούδι κλπ, αλλα ειναι πολυ περίεργο να μιλαμε για νικητήριο τραγουδι απο τωρα χωρις να έχουμε ακουσει αλλα 38 τραγούδια.

      Απάντηση
  3. Αλέξανδρος
    Αλέξανδρος says:

    Μόνο εγώ βλέπω αυτό το hype κάπως υπερβολικό? Ακόμα και με ένα τραγούδι τύπου Siren Song (που το αντιπαθώ) η Μολδαβία και παρόμοιες χώρες δεν έχουν δυναμική για τοπ 5 και νομίζω δεν έχει καν τις υποδομές…
    Όμως θα περιμένουμε…
    Και όσον αφορά στο Last Dance νομίζω δεν ειναι ζήλια να θέλουμε εμείς το καλύτερο αποτέλεσμα

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ο Ρώσος εσκεμμένα προωθεί τη συμμετοχή του και αυτά τα σχόλια περί 3αδας και 5αδας τα ακούω βερεσε, όταν έχουν ανακοινωθεί μόλις 2 συμμετοχες…. Και υπάρχει η Λιθουανία, η Ρωσία η Ισλανδία, η Βουλγαρία, η Ελβετία που θα στείλουν κάτι δυνατό (λογικά). Από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς για τόσο βαρυγδουπες δηλώσεις περί νίκης,3αδας και 5αδας που μόνο hype στους eurofans μπορούν να προκαλέσουν, άντε να πάρουν και πληρωμένες ψήφους από τον Ρώσο στις επιτροπές αφού όλοι ξέρουμε ότι δυστυχώς ο διαγωνισμός πλέον έχει καταντήσει πολιτικό και οικονομικό “παιχνίδι”. Αν θυμίζει το siren song λογικά θα θυμίζει και το replay της Τάμτα,(το 19 υπήρχε έντονη συγκριση μεταξύ των 2 συμμετοχών),προσωπικά θεωρώ ότι στη καλύτερη να φτάσει στη 13η θέση που έφτασε και η Τάμτα, μη τρελαθούμε ότι η Μολδαβία (και αντικειμενικά δηλαδή) μπορεί να κερδίσει και να οργανώσει κάτι τόσο μεγάλο για τα δεδομένα της. Επίσης θέλω και γω να σταθώ στο hype του “this is love” πριν ακουστούν τα 3 υποψήφια κομμάτια της Demy. Ακόμα και για το “last dance” κρατάω μικρό καλάθι μέχρι να το ακούσουμε κι μέχρι να δούμε πως θα στηθεί (βλ
    Όνειρο μου και better Love που αν και είχαν δυναμική δεκάδας καταστράφηκαν επί σκηνής). Τέλος, θεωρώ λογικό,εμείς σαν Έλληνες να θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την χώρα μας αλλά όπως προείπα και είπωθηκε και παραπάνω παίζουν και άλλοι παράγοντες ρόλο και καλό είναι όλες οι χώρες να κρατάνε μικρό καλάθι και να μη προσπαθούν να δημιουργήσουν hype με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Πρόσφατα παραδείγματα, Πορτογαλία 2017 Κύπρος 2018 που από το πουθενά σχεδόν μετά τις πρόβες το Μάιο ανέβηκαν τόσο ώστε το ένα να κερδίσει και το άλλο να τερματίσει 2ο σε μια δυνατή χρονιά.

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Και να είναι, όταν γίνονται δηλώσεις τέτοιες με μόνο 2 συμμετοχες να χουν ανακοινωθεί το θεωρώ λίγο “πρόωρο”… Και αν φέτος μαζέψει ι διαγωνισμός 10 πολύ καλές συμμετοχές; Καλύτερες της συμμετοχής της Μολδαβίας; Τότε τι; Ή αν ο κόσμος φέτος προτιμήσει τα πιο low tempo κομμάτια; Είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για 5αδες(για οποιαδήποτε συμμετοχή) όταν περιμένουμε ακόμα 39(!) συμμετοχές…
        Παντως με τα σχόλια σας(που έχετε ακούσει και την ελληνική και τη μολδαβικη συμμετοχή) καταλαβαίνω ότι το last dance είναι πολύ πιο αδύναμο, ανεξάρτητα κιρκοροφ ή μη. Για παράδειγμα δεν έχετε πει ποτέ ότι το δικό μας έχει προοπτικές 5αδας… Απλά ότι είναι καλό και θυμίζει dua lipa (να δούμε πόσο αντάξιο των τραγουδιών της lipa θα ναι εν τέλει, και όχι wannabe Dua lipa).
        Τέλος πάντων, είναι πολύ νωρίς για τέτοιες τοποθετήσεις αν γίνονταν το Μάη ή αφού έχουν ανακοινωθεί όλες οι συμμετοχές θα’χαν αλλη υπόσταση.

        Απάντηση
          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Υποθέσεις, που για να τις κάνω έχω βασιστεί σε κάποια γεγονότα. Τώρα αν βγω σωστός ή λάθος θα φανεί το Μάιο που θα εχουμευ ολοκληρωμένη εικόνα για όλες τις συμμετοχές και όχι Γενάρη μήνα… Ε τότε ας μη γίνει ο διαγωνισμός, κέρδισε ήδη η Λιθουανία με βσσηυ τα τωρινά στοιχήματα.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Μα γράφεις πράγματα που πιστευεις εσυ και λες οτι τα εχουμε πει εμεις…Γραψαμε εμεις ότι το δικο μας ειναι πιο αδυναμο; Μην λεμε οτι θέλουμε..Δικαιωμα σου να ποστευεις οτι θελεις, αλλα οταν αναφερεις γεγονοτα να ειναι γεγονοτα που εχουν συμβει και οχι γεγονοτα που θα ηθελες να ειχαν συμβει κ φυσικα να μην βαζεις λογια στο στομα αλλων, που δεν εχουν ειπωθει κι ολας.

          • Kωνσταντίνος
            Kωνσταντίνος says:

            κρίσεις υποθέσεις, όπως θέλετε πείτε το, αυτά τα σκέφτομαι βασιζόμενος σε όσα δε λέτε για την ελληνική συμμετοχή, απλώς βασίζομαι στο ότι έχετε αποθεώσει τη συμμετοχή της Μολδαβίας για 5αδα(γεγονός) ενώ αντιθέτως για την ελληνική έχετε πει απλά οτι είναι καλό και θυμίζει dua lipa, δεν αναφέρατε ποτέ ότι έχει προοπτική 5αδας( αν κάνω λάθος διορθώστε με) άρα με βάση αυτα τα δύο γεγονότα φτάνω στο συμπέρασμα-υπόθεση ή κρίση ότι η μολδαβική συμμετοχή είναι καλύτερη(με βάση τη δική σας κρίση πάντα). Αυτο είναι όλο.

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Όχι φίλε μου..Το ότι μια χώρα εξαιτίας κάποιων παραγόντων έχει εξασφαλισμένες περισσότερες ψήφους ως βάση δεν δίνει ούτε ότι θα πάει καλύτερα, ούτε ότι είναι καλύτερη συμμετοχή..

          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            χαχαχα, μα το ίδιο πράγμα λέμε απλώς από άλλη οπτική. Ουσιαστικά αυτό που θέλω να τονίσω είναι οτι είναι ακόμα πολύ νωρίς για τέτοιες δηλώσεις απο όποιον και αν γίνονται. Καμία χώρα δεν έχει εξασφαλίσει κάν τη προκρισή μεχρι τις πρόβες πόσο μάλλον 10αδες 5αδες και νίκες από Γενάρη μήνα. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν αναιρεί τη ποιότητα της συμμετοχής (προσωπικά το better love-για μένα πάντα- ηταν έτη φωτός καλύτερο από το this is our night ή απο το geia sou maria αλλά δεν έτυχε αποδοχής). Όμως η εξασφάλιση κάποιων ψήφων είναι καθοριστική για τη ποροία μάλλον για τη κατάταξη μιας συμμετοχής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, αν η κύπρος δε συμμετείχε το ’17 πιθανότατα(σχεδόν σίγουρα με μαθηματικούςς υπολογισμούς) η demy να έμενε εκτός τελικού και τη πρόκριση να την έπαιρνε η Γεωργία.
            H ελλάδα πρικρίθηκε 10η με 115 βαθμούς (-24 αν απουσίαζε η κύπρος)= 91
            Η Γεωργία αποκλείστηκε 11η με 99 βαθμούς (-1 που της έδωσε η κυπριακή κριτική επιτροπή)=98

    • Κώστας
      Κώστας says:

      Ρε παιδιά όλα καλά, και προφανώς και εγώ ζηλεύω και θέλω η Ελλάδα να έχει καλύτερο τραγούδι. Αλλά για ποιες “πληρωμένες επιτροπές του Ρώσου” μιλάτε;;;;
      Ξεχνάτε το σκάνδαλο του 2016; που σάρωσε στο televoting και οι επιτροπές του στέρησαν την νίκη; Ακόμα και το 2018 με την Μολδαβία ήταν 8η στο κοινό και οι επιτροπές είναι που το έριξαν 10ο.

      Απάντηση
      • Γιάννης
        Γιάννης says:

        Προφανώς ο κιρκοροφ έχει δυναμική στις ανατολικές κριτικές επιτροπές και όχι στης δύσης… και επειδή το 2016 υπήρχε το φλέγον θέμα με τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας…οι επιτροπές της δύσης επέλεξαν να στηρίξουν την Ουκρανία…

        Μάλλον έχεις ξεχάσει το επικό 12αρι που είχε εξασφαλίσει ο Κοκοτός από το Μαυροβούνιο για την Ελλάδα το 2017….

        Απάντηση
        • Κώστας
          Κώστας says:

          Μα οι συμμετοχές του Ρώσου δεν πάνε καλύτερα στις επιτροπές για να μιλάς για ” πληρωμένες ψήφους από τον Ρώσο στις επιτροπές ”
          Και να τις πληρώνει δεν τον βοηθούν σε κάτι.
          Άρα το σχόλιο σου είναι άτοπο.
          Όσο για την Demy ήταν 15η στο televoting και 19 στις επιτροπές.

          Απάντηση
  5. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Είναι αστειο να κατηγορουμε την συγκεκριμένη ομάδα για τις επιτροπές, όταν ΠΑΝΤΑ οι συμμετοχές τους ειναι ψηλότερα στο κοινό από οτι στις επιτροπές…Κπαου δλδ ελεος!

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Δεν κατηγόρησε κανείς κανένα, με δεδομένα μιλάμε και γεγονότα. Στις ανατολικές κριτικές επιτροπές και σε μικρές χώρες οι ψήφοι εξαγοράζονται εύκολα από τη συγκεκριμένη ομάδα ειδικά αν εμπλέκεται ο Ρώσος ή ο δικός μας Κοκοτος… Χαρακτηριστικά παραδείγματα οι ψηφοφορία των επιτροπών το ’16( η δύση στήριξε Ουκρανία ή Αυστραλία) η Ανατολή Ρωσία όπως εύστοχα ειπώθηκε παραπάνω και κορυφαίο παράδειγμα που δόθηκε και πριν το 12αρο της επιτροπής του Μαυροβουνίου στην Demy το ’17, όταν στο κοινό του Μαυροβουνίου η ελληνική συμμυ πέρασε απαρατήρητη. Δηλαδή η επιτροπή του Μαυροβουνίου θεώρησε το this is love καλύτερο από τη συμμετοχή της Βουλγαρίας ή της Πορτογαλίας και των υπολοίπων 18 χωρών που τερμάτισαν υψηλότερα της ελληνικής συμμετοχής.
      Καλό θα είναι να είμαστε αντικειμενικοί.

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Παιδια οταν λετε καποια πράγματα να ειναι αυτα που ισχυουν και όχι αυτα που θελετε να ισχυουν…Ποια ανατολη στηριξε το 2016 την Ρωσια; Ολες οι βαλτικες, Γεωργια, Ουκρανια, Πολωνια εδωσαν ωραιοτατα μηδενικα! Μονι Λευκορωσια, Αρμενια κ Αζερ ψηφισαν την Ρωσια απο τις ανατολικες!

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Έστω ότι είναι έτσι. Το 12αρι του Μαυροβουνίου στη Demy πως θα το ερμηνεύατε…;
          Τέλος να θυμηθούμε ότι έχετε αναφερθεί και εσείς ο ίδιος στην ανάμειξη του κιρκοροφ στη συμμετοχή της Μολδαβίας, που είναι παράγοντας που δυσκολεύει τη σύγκριση για το πώς μπορεί να πάει η συγκεκριμένη συμμετοχή σε σχέση με το last dance….

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Φυσικα γιατι ειναι ο ΝΟ1 Σταρ σε ολες αυτες τις χωρες! Εχει τεραστια δυναμικη! Κανει παντου sold out συναυλιες κ εχει πουλησει εκατομμυρια δισκους. Μιλαμε για τον νο1 ποπ σταρ των χωρων αυτων…Μιλησα εγω για πληρωμενες επιτροπες;

        • Κώστας
          Κώστας says:

          Πάνω σε αυτό που λες

          Ελλάδα 2009: 5η θέση στο κοινό 11η στις επιτροπές
          Ρωσία 2014: 6η θέση στο κοινό 13η στις επιτροπές
          Ρωσία 2016 : 1η θέση στο κοινό 5η στις επιτροπές
          Ελλάδα 2017: 15η θέση στο κοινό 19η θέση στις επιτροπές
          Μολδαβία 2018: 8η θέση στο κοινό 10η θέση στις επιτροπές

          Απάντηση
  6. Reverb
    Reverb says:

    “Δεν υπάρχει περίπτωση το τραγούδι αυτο να μην ειναι τοπ5”. Με δύο τραγούδια out. ΔΥΟ! Μην πω και ένα αφού το karma θα φάει πιθανότατα και λίγο σενιάρισμα στο studio. ΛΙΓΑΚΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Δηλαδή δεν δίνετε μία τόση δα πιθανότητα δέκα από τα υπόλοιπα, ακυκλοφόρητα 37 τραγούδια να μπορούν να πετάξουν τη Ναταλίτσα από τη δεκάδα; CALM DOWN

    Απάντηση
    • Κωνσταντίνος
      Κωνσταντίνος says:

      Πέστα!!Εκεί ακριβώς θέλω να εστιάσω. “Ακόμα δεν το είδαμε Γιάννη το βαφτίσαμε”, και πραγματικά είναι λίγο “κακό” να ακυρώνουμε με τόση απολυτοτητα την αντίθετη άποψη, πόσο μάλλον των αναγνωστών του άρθρου. Προσωπικά φράσεις” δεν υπάρχει περίπτωση…” “Κακώς επιμένεις”, “μην λέμε πάλι τα ίδια” μου βγάζουν μια απολυτοτητα, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Δεν ακυρωνω την γνωμη κανενος φιλτατε..Γνωμη σου ειναι οτι δεν θα ειναι κ γνωμη μου ειναι οτι θα ειναι. Εγω ομως τυγχανει να εχω ακουσει κ το τραγουδι κ να ξερω κ καποια επιπλεον στοιχεια για την σκηνικη εμφανιση κλπ. Εσυ απλα εικάζεις. Επισης τα οσα ειπες για τις επιτροπες κ τον Κιρκορωφ οπως ειπε και ο αλλος χρηστης παραπανω δεν ισχυου..αρα δεν ειναι γεγονοτα. Ο χρονος θα δειξει ποιος τελικα ειχε δικαιο.

        Απάντηση
        • Κωνσταντίνος
          Κωνσταντίνος says:

          Συγγνώμη αλλά τέτοιες φράσεις αυτό μου δείχνουν. Επειδή είχατε την ευκαιρία να το ακούσετε δε σημαίνει ότι μόνο εγώ εικάζω, και εσείς εικάζετε, όπως εικασίες ήταν όπως αποδείχτηκε τελικά ότι η συμμετοχή μας το 19 θα πήγαινε πολύ καλύτερα απο ότι πήγε. Η η περυσινή συμμετοχή της Στεφανίας θα άρεσε πολύ, είχε μια θετική αποδοχή αλλά όχι στο μέγιστο βαθμό όπως εικάζατε-εικάζαμε. Αυτό που θέλω να πω εν ολίγοις είναι ότι τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο των εικασιών και ακόμα και το τραγούδι να ναι δυναμίτης και σκηνικά τέλεια στημένο δεν ξέρει κανείς που θα καταλήξει(είτε ξέρει κάτι παραπάνω είτε όχι) γιατί απλώς μπορεί ο τηλεθεατής να προτιμήσει πιο low ή mid-tempo τραγούδια, όπως για παράδειγμα το ’17 εν αντιθέσει με το ΄18. Ο καθένας έχει κάνει κάποιες εικασίες που διαμορφώνουν τη γνώμη του αλλά αυτές οι φράσεις σε κάθε πιο “κριτικό” σχόλιο δείχνουν μια ακύρωση(για μένα πάντα) της γνώμης του άλλου.
          Όσο για τον Κιρκόροφ(το συνδέω με παραπάνω σχόλιο) αφού είναι γνωστός σε κάποιες χώρες σαφέστατα μπορεί να ασκήσει επιρροή με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, στις επιτροπές αυτών των χωρών. Άρα ναι, η συμμετοχή που φέρνει την υπογραφή του ξεκινάει με ένα στάνταρ βαθμών , όχι 200 αλλά 20 με 40 ναι θα μπορούσε ( 8ρια να πάρει μόνο στις επιτροπές αυτών των 2-3 χωρών που είναι γνωστός, η συμμετοχή του έχει φτάσει ήδη στους 20+ βαθμούς, ακόμα και 0 να πάρει από το κοινό και τις υπόλοιπες συμμετοχές), εξάλλου ακόμα και οι 2-3 βαθμοί καθορίζουν την τελική κατάταξη ή ακόμα και τη πρόκριση όπως έχουμε δει.

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Όταν οι Doredos σε μια δύσκολη χρονιά βγήκαν 8οι στο κοινό δεν θέλει μεγάλη εξυπνάδα να καταλάβεις για την Ναταλία..συγγνώμη που θα στο πω αλλά τα όσα λες δεν ΕχΟυν καμία σχέση με την πραγματικότητα..48 βαθμοί είναι μόνο η Ρωσία κ η Ρουμανία..Τα υπόλοιπα τον Μάιο.

          • Κωνσταντίνος
            Κωνσταντίνος says:

            Οι οποίες, συμμετέχουν στον άλλον ημιτελικό, όπως και η ουκρανία η λευκορωσία, το αζερμπαιτζάν….
            Τα υπόλοιπα ναι συμφωνώ θα φανούν το Μάη όταν θα έχουμε 41 συμμετοχές ολοκληρωμένες(με staging κομμάτι κλπ) και όχι 2( 1,5 βασικά αφού στο karma θα γίνει revamp)

  7. Μαρία
    Μαρία says:

    Τί σχέση έχει τα πόσα τραγούδια έχουν βγει;
    Rybak, De Forest, Loreen είχαν βγει πολύ νωρίς και αμέσως καταλαβάμε όλοι ότι θα πάνε πολύ ψηλά.

    Απάντηση
  8. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Όχι δα και εκτός τόπου και χρόνου… Για να φτάσει μια χώρα στον τελικό πρέπει να προκριθεί πρώτα, τόσο σίγουρο είναι ότι δε θα βρεθούν 9-10 συμμετοχές στον ημιτελικό μας και η Μολδαβία θα μείνει εκτός, έστω και οριακά? Στον ημιτελικό της,η μολδαβία δεν μπορεί να βασίζεται στους 48 πόντους που ανέφερες απο ρωσία και ρουμανία, και συμπληρώνω και αζερμπαιτζάν, ουκρανία λευκορωσία που παραδοσιακά τη στηρίζουν…
    Εν ολιγοις για άλλη μια φορά κανένας δεν έχει εξασφαλίσει ούτε 10αδες ουτε 5αδας ούτε καν τη προκριση, σε μια χρονιά που όλες οι χώρες θα αναζητήσουν τη καλύτερη δυνατή επιλογή.
    Που ξέρουμε ότι δε θα σχηματιστεί ημιτελικός σφαγείο όπως το ’18( ο 1ος ημιτελικός) που χώρες φαβορί( ελλάδα, βέλγιο) έμειναν να κοιτάνε τα αουτσάιντερ που προκρίθηκαν (λιθουανία, αλβανία, ιρλανδία). Άρα η κάθε ψήφος μετράει πόσο μάλλον οι 48 ψήφοι, συν άλλοι τόσοι που θα μάζευε απο λευκορωσία,ουκρανία, αζερμπαιτζαν, λιθουανία.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Μιλάμε τόση ώρα για το αν η Μολδαβία θα μπει τοπ 5 κ τι ψήφους έχει στον τελικό κ συ μου λες για τον ημιτελικό. Πίστευε ότι θέλεις δεν υπάρχει σοβαρή συζήτηση. Η Μολδαβία θα είναι τοπ5 είτε σου αρέσει είτε όχι. Τους λόγους τους ανέφερα δεν θα λέω τα ίδια κ τα ίδια.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Και επιμένω ότι για να μπει 5αδα πρέπει πρώτα να βρεθεί στον τελικό. Βήμα Βημα τη φορά. Και αν σχόλια “εκτός τόπου και χρόνου” “δεν υπάρχει σοβαρή συζήτηση” κλπ. δεν είναι ακύρωση γνώμης και φτάνουν στα σημεία της αγένειας λυπάμαι πολύ γιατί ενώ έχω πει άπειρες φορές ότι κάνετε έγκυρη και έγκαιρη δουλειά το ότι απαντάτε προσωπικά με τέτοια σχόλια στο κάθε αναγνώστη τόσο απότομα και απόλυτα μειώνει τη συντακτική δουλεία σας.
        Είναι σα να έχετε μαγαζί ρούχων να σας λέει ο πελάτης “νομίζω μου πάει το μπλέ” και να απαντάτε “όχι το πράσινο σου πάει, πίστευε ότι θες εσύ”.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Μα όταν βάζετε λόγια στο στόμα μας κ απαντάτε για τον ημιτελικό όταν τόση ώρα μιλάμε για το τελικό αποτέλεσμα το περιμένετε να σας πω;

          Απάντηση
    • Μαρία
      Μαρία says:

      Εσύ όταν άκουσες το τραγούδι του Rybak είπες “θα δυσκολευτεί να περάσει από τον ημιτελικό”; τί είναι αυτά που λες.
      Ακόμα και για τους Roop ξέρουμε ότι θα πάνε, θα περάσουν στον τελικό και θα πάνε πολύ καλά.
      Τώρα αν εσύ δεν καταλαβαίνεις μερικά πράγματα περίμενε μέχρι το Μάιο.

      Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Μα δεν έχω ακούσει καν το κομμάτι της Μολδαβίας… Αλλά όπως δεν έχω ακούσει αυτό δε μπορώ να τα συγκρίνω με τα υπόλοιπα 39 που ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει ή εκτός και αν γνωρίζετε και τις υπόλοιπες συμμετοχές. Άρα όσα λέμε όλοι είναι στο στάδιο των υποθέσεων, η απολυτότητα που παρουσιάζετε είναι ανούσια. Απλώς υπόθεση-εικασία δική σας είναι ότι θα μπεί 5αδα και υπόθεση της ερμηνεύτριας ότι έχει το νικητήριο κομμάτι. Αλλά για άλλη μια φορά λέω ότι ακόμα και να μπει στη 5αδα(για νίκη αντικειμενικά δεν έχει τις υποδομές να κάνει κάτι τέτοιο η μολδαβία) πρώτα πρέπει να προκριθεί( υπόθεση δική μου αυτή) που αν όμως μαζευτούν πολλές καλές συμμετοχές και ελλείψει παραδοσιακών συμμάχων ίσως να αποκλειστεί όπως συνέβη με πολλές χώρες-φαβορί για τη νίκη που τελικά αποκλείστηκαν. Δε νομίζω ότι λέω κατι παράλογο όπως θέλετε να παρουσιάσετε ή κάτι που δεν έχει ξανα γίνει πολλές φορές.
        Σχετικά με Ρυμπακ, Λορίν, Ντε φόρεστ, όταν ανακοινώθηκαν αυτές οι συμμετοχές είχαν ήδη ανακοινωθεί άλλες 30 με 35 συμμετοχές δεν βγήκαν νικητές( η ότι έχουν εξασφαλίσει τη πρόκριση) έχοντας ακούσει μόνο 2 συμμετοχές της εκάστοτε χρονιάς. Και ας μη ξεχνάμε ότι οι 3 αυτές χώρες έχουν και τις υποδομές και τα χρήματα να οργανώσουν κάτι τέτοιο.

        Απάντηση
  9. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Λοιπόν αυτό που λέμε εγώ και ο Κωνσταντίνος είναι για αγορασμένες ψήφους και όχι για ολόκληρο στήσιμο κριτικών επιτροπών!!!. Δεν είπαμε πότε ότι η dream team εξαγόρασε την EBU!!! Γνωρίζοντας καλά όλοι μας τον τρόπο ψηφοφορίας είναι σχεδόν ουτοπικό να νομίζει κανείς ότι ο kirkorov και ο κοκοτος μπορούν να εξαγοράσουν ΟΛΕΣ τις ψήφους των κριτικών επιτροπών από ΟΛΕΣ τις χώρες και να βγουν ΠΡΩΤΟΙ! Γίνεται, όμως, να εξαγοράζουν ψήφους από κάποιες μεμονωμένες επιτροπές χωρών και να παραμένουν χαμηλά στην βαθμολόγια. Τα ακούω βερεσέ τα σχόλια περί “βγήκε πιο ψηλά στο κοινό από ότι στις επιτροπές”.

    Και επειδή πάτε να μας βγάλατε τρελούς, ορίστε ένα άρθρο από το μακρινό 2013 όταν είχε πιαστεί η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν (γκουχ κιρκόροφ γκουχ) από την EBU να προσπαθεί να εξαγοράσει βαθμούς από τις επιτροπές. Το άρθρο είναι της guardian, μήπως αμφισβητείτε την εγκυρότητα του???!!!?? https://www.theguardian.com/media/2014/feb/06/eurovision-song-contest-vote-rigging

    Απάντηση
    • Κώστας
      Κώστας says:

      Ακριβώς για τον λόγο που λες πρέπει να καταργηθούν οι επιτροπές.
      Και όταν θα καταργηθούν η dream team θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και εσείς δεν θα έχετε τί να πείτε.
      Αυτά

      Απάντηση
      • Giannis Argyriou
        Giannis Argyriou says:

        Εχει πολυ πλάκα που λενε πάει καλα η Ντριμ Τιμ γιατι πληρωνει τις επιτροπες. Τους λες μετα μας στις επιτροπες παει χειροτερα. Σου λένε ναι αλλα εστω κ αυτες τις ψηφους που παιρνουν δεν τις αξιζουν..δλδ εν ολιγοις λενε ότι πχ η Ρωσια το 2016 δεν επρεπε να ητνα ουτε 5η στις επιτροπες ή το 2019 ουτε 10η…Δεν υπάρχει καμια λογικη!

        Απάντηση
        • Γιάννης
          Γιάννης says:

          Γιάννη, σε συμπαθω πάρα πολύ και χαίρομαι που μας δίνεις συχνά αποκλειστικά στα θέματα της γιουροβιζιον… Αλλά αυτό που κάνεις δεν σε τιμά… Πότε δεν είπε κάνεις ότι η Dream Team έχει καλά αποτελέσματα λόγω των κριτικών επιτροπών.. Όποιος θέλει μπορεί να ανεβει πάνω στα σχόλια να διαβάσει και να δει αν όντως ειπώθηκε κάτι τέτοιο από εμάς. Το μόνο για το οποίο μιλήσαμε εξ’ αρχής ήταν για πληρωμένες ψήφους. Σχετικά με τον Κώστα θα πω, ότι θέλω να παραμείνουν οι επιτροπές γιατί πέρα από την Dream Team και τις αγορασμένες τους ψήφους, μας έχουν σώσει αρκετές φορές από κακά τραγούδια (βλ. Keiino).

          Απάντηση
          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Φιλτατε παλι ακυρωνεις τον εαυτο σου…Αν η ντριμ τιμ πληρωνει τις επιτροπες οπως λες και παλι βγαινει τοσο πιο χαμηλα στις επιτροπες σε σχεση με το κοινο, σημαινει οτι υπάρχει μένος εναντιον τους, αφου αν δεν τις πληρωναν οπως λες η διαφορα αυτη θα ηταν ακομα μεγαλυτερη…Το θεωρεις αυτο σωστο; Δλδ ποσο πιο κατω απο την 5η θεση το 2016 επρεπε να ηταν ο Sergey στις επιτροπες; Κ θα σου πω μονο αυτο…αν το 2016 η Ελλαδα κ η Κυπρος δεν εδιναν 12 βαθμους στην Ρωσια (που ολοι ξερουμε γτ το εκανε)ο Sergey με το 2ο μεγαλυτερο televoting στην ιστορια του διαγωνισμου, θα ηταν 11oς στις επιτροπες..αν αυτο το θεωρεις σωστο κ δίκαιο παω πασο, γτ ολοι σας λέτε μονο αρνητικα κ θεωριες οι οποιες ουδέποτε εχουν αποδειχθει…Μα αν πληρωναν τις επιτροπες δεν θα πηγαιναν τοσο ασχημα εκει..πιστεψε με. Εγω βλέπω μια αρνητικη σταση των επιτροπων εναντιον τους κ οχι μια διακριτικη μεταχειριση οπως εσεις λετε. Τα αποτελεσματα τουλαιστον αυτο δειχνουν!

  10. Κώστας
    Κώστας says:

    Δεν βγάζουν κανένα νόημα αυτά που λες.
    Ακόμα και αν η dream team πληρώνει τις επιτροπές, δεν έχει κανένα κέρδος από αυτό αφού τα καλά αποτελέσματα τους έρχονται από το televoting.
    Άρα μάλλον χαζοί θα είναι αν το κάνουν, πετάνε τα λεφτά τους.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *