Νορβηγία: Καταγγελίες για στημένα αποτελέσματα στον πρώτο ημιτελικό του MGP | Λάθος στα γραφικά απαντά η NRK!

Με ένα σημαντικό λάθος συνοδεύτηκε ο χθεσινός (16/1), πρώτος ημιτελικός του MGP 2021. Συγκεκριμένα αμέσως μετά την κλήρωση για τον διαχωρισμό των καλλιτεχνών στα δύο ζευγάρια, η κάρτα που είδαμε στις οθόνες μας είχαν ως νικητές του δεύτερου ζευγαριού, χωρίς να έχει φυσικά πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία του κοινού, τους τελικούς νικητές Blåsemafian feat. Hazel.

Η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας απάντηση ότι ήταν απλά ένα λάθος στα γραφικά. Αυτό πάντως ήταν αρκετό ώστε πολλοί χρήστες του διαδικτύου που εκείνη την ώρα παρακολουθούσαν ζωντανά τον ημιτελικό, να ισχυριστούν ότι τα αποτελέσματα ήταν προκαθορισμένο εξ αρχής. Για την ιστορία οι Blåsemafian feat. Hazel κέρδισαν στον πρώτο γύρο ψηφοφορίας τον θρύλο της νορβηγικής ροκ μουσικής, Jorn.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως είχαν προβλεφθεί στο MGP. Πέρσι, κατά την διάρκεια του τελικού, το σύστημα ψηφοφορίας κατέρρευσε, και μία επιτροπή 20 ατόμων επέλεξαν τους 4 διαγωνιζόμενους που προχώρησαν στην δεύτερη φάση του τελικού.

Δείτε τι ακριβώς συνέβη:

Στον χθεσινό ημιτελικό είδαμε και τους KEiiNO και τον TIX, που θα διαγωνισθούν απευθείας στον τελικό, να ερμηνεύουν ζωντανά την συμμετοχή τους. Μπορεί στην Eurovision Bubble πολλοί να θεωρούν δεδομένη την νίκη των KEiiNO στο MGP 2021, οι Νορβηγοί πάντως δεν φαίνονται και τόσο σίγουροι, αφού το τραγούδι του TIX βρίσκεται στο νο3 των χρηστών του spotify στην χώρα, ενώ το τραγούδι των KEiiNO μόνο στο νο 46. Στο YouTube πάντως που απευθύνεται και εκτός Νορβηγίας, το Monument των KEiiNO είναι πρώτο σε προβολές και με διαφορά, από τα τραγούδια του MGP 2021 που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής.

Δείτε το reaction video των Eurovision Buddies για το Monument των KEiiNO:

Πηγή: vg.no
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *