Νορβηγία: Νέα προβλήματα στην διαδικτυακή ψηφοφορία!

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, για στημένα αποτελέσματα στον πρώτο ημιτελικό, προβλήματα σημειώθηκαν και στην ψηφοφορία του δεύτερου ημιτελικού του MGP 2021, θολώνοντας ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία της διαδικασίας.

Νέα προβλήματα στο MGP 2021

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η δημόσια τηλεόραση της χώρας, σημειώθηκαν τεχνικά ζητήματα με το σύστημα ψηφοφορίας, αφού πολλοί χρήστες με παλαιότερες συσκευές κινητής τηλεφωνίας, δεν ήταν εφικτό να ψηφίσουν. Βέβαια όπως τονίστηκε, το πρόβλημα αυτό δεν επηρέασε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, το οποίο φυσικά μένει να δούμε αν ισχύει, όταν θα έχουμε την αναλυτική ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μετά τον τελικό του MGP 2021.

Αυτή είναι η πολλοστή φορά που τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως είχαν προβλεφθεί στο MGP. Πέρσι, κατά την διάρκεια του τελικού, το σύστημα ψηφοφορίας κατέρρευσε, και μία επιτροπή 20 ατόμων επέλεξαν τους 4 διαγωνιζόμενους που προχώρησαν στην δεύτερη φάση του τελικού.

Σας υπενθυμίζουμε ότι νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού του MGP 2021 ήταν η Raylee με το Hero. Το Σάββατο 30/1, πραγματοποιείται ο τρίτος ημιτελικός, όπου ένα ακόμη τραγούδι θα πάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το τραγούδι της Kaja Rode – “Feel Again” , που είναι εκ των απευθείας φιναλίστ.

Χρονοδιάγραμμα

✴️Σάββατο, 16 Ιανουαρίου: Πρώτος ημιτελικός (Ανακοίνωση τραγουδιών Δευτέρα 11 Ιανουαρίου)

✴️Σάββατο, 23 Ιανουαρίου: Δεύτερος ημιτελικός (Ανακοίνωση τραγουδιών Δευτέρα 18 Ιανουαρίου)

✴️Σάββατο, 30 Ιανουαρίου: Τρίτος ημιτελικός (Ανακοίνωση τραγουδιών Δευτέρα 25 Ιανουαρίου)

✴️Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου: Τέταρτος ημιτελικός (Ανακοίνωση τραγουδιών Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου)

✴️Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου: Πέμπτος ημιτελικός (Ανακοίνωση τραγουδιών Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου)

✴️Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου: Ανακοίνωση καλλιτέχνη που κερδίζει την κάρτα joker και το τελευταίο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό.

✴️Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου: Ο Μεγάλος Τελικός του Grand Prix Melodi 2021!

Παρακολουθήστε στο βίντεο παρακάτω την συνέντευξη των Eurovision Buddies με τους Blåsemafian, νικητές του πρώτου ημιτελικού του MGP 2021:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το MGP 2021!

Πηγή: vg.no
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *