Νορβηγία: “Τέσσερα τραγούδια θα διεκδικήσουν την νίκη στο MGP” !

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του MGP και αρχηγός αποστολής της Νορβηγίας στον διαγωνισμό, Stig Karlsen, αποκάλυψε ότι υπάρχουν τέσσερις καλλιτέχνες που κατά την άποψη του θα διεκδικήσουν την νίκη στο MGP και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision 2021.

Σύμφωνα με το escnorge το φετινό MGP αναμένεται να είναι το καλύτερο που έχει γίνει ποτέ, όσο αφορά το επίπεδο των τραγουδιών. Θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα είδη της μουσικής που θα ακούσουμε, ενώ πολλοί και σπουδαίοι Νορβηγοί καλλιτέχνες συμμετέχουν.

Τα φημολογούμενα ονόματα

Οι καλλιτέχνες που το escnorge αναφέρει πως είναι πιθανόν να συμμετάσχουν είναι  οι εξής:

Jørn Lande

Ane Fin

Ingeborg Walther

Kevin Haugan

Marion Ravn

Bendik

Vidar Villa

Raylee

Alexandra Rotan (KEiiNO)

Την Δευτέρα 11/1 οι πρώτες ανακοινώσεις

Αύριο, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στις 13.15 (ώρα Ελλάδας), θα ανακοινωθούν τα ονόματα των 4 υποψηφίων στον πρώτο ημιτελικό, αλλά και θα δοθούν στην δημοσιότητα τα τραγούδια τους. Επιπλέον, θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των απευθείας φιναλίστ. Τα τραγούδια των δύο πρώτων απευθείας φιναλίστ θα δοθούν στην δημοσιότητα την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου.

Ημερομηνίες που πρέπει να θυμάστε

✴️Οι έξι καλλιτέχνες που προκρίνονται αυτόματα στον τελικό και οι τέσσερις συμμετέχοντες του πρώτου ημιτελικού θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της NRK στις 11 Ιανουαρίου. Οι υπόλοιποι καλλιτέχνες θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα της NRK κάθε Δευτέρα.

✴️Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου: Θα ανακοινωθούν οι τέσσερις καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό το Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

✴️Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου: Θα ανακοινωθούν οι τέσσερις καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον τρίτο ημιτελικό το Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

✴️Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου: Θα ανακοινωθούν οι τέσσερις καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στο τέταρτο ημιτελικό το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

✴️Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου: Θα ανακοινωθούν οι τέσσερις καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον πέμπτο ημιτελικό το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου.

✴️Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου: Θα ανακοινωθεί Ο καλλιτέχνης που κερδίζει την κάρτα joker και το τελευταίο εισιτήριο για τον Μεγάλο Τελικό.

✴️Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου: Ο Μεγάλος Τελικός του Grand Prix Melodi 2021!

Πότε θα ανακοινωθούν τα τραγούδια;

Τα τραγούδια των υποψηφίων στους ημιτελικούς θα κυκλοφορούν τη Δευτέρα το πρωί πριν τους αντίστοιχους ημιτελικούς. Τα τραγούδια των καλλιτεχνών που βρίσκονται ήδη στον τελικό θα κυκλοφορούν την Παρασκευή, πριν τον ημιτελικό όπου θα εμφανίζονται.

Στον πρώτο ημιτελικό θα ακούσουμε δύο απευθείας φιναλίστ και στους υπόλοιπους από έναν.

Ψηφοφορία

Το κοινό θα μπορεί να ψηφίσει διαδικτυακά κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης. Λόγω των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στον πρώτο γύρο της ψηφοφορίας του τελικού, όπου το σύστημα έπεσε και τους τέσσερις προκριθέντες στον επόμενο γύρο αποφάσισε μία ολιγομελής επιτροπή, η NRK φέτος, θα αναπτύξει ορισμένες συμπληρωματικές λύσεις σε περίπτωση απροσδόκητων τεχνικών δυσκολιών.

Θα υπάρχει η δυνατότητα της ψηφοφορίας και μέσω sms, ενώ για υπάρχει και μία επιτροπή από 1.000 άτομα που έχουν παρακολουθήσει τους ημιτελικούς και θα έχουν δώσει την βαθμολογία τους, η οποία και θα αντικαταστήσει την ψηφοφορία του κοινού στην περίπτωση στην περίπτωση που υπάρξουν παρόμοια τεχνικά προβλήματα.

Νικήτρια του MGP 2020 ήταν η Ulrikke με το Attention, όπου μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Πηγή: eurovoix
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *