Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του δεύτερου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2021

Ο δεύτερος ημιτελικός του Melodi Grand Prix 2021 διεξήχθη σήμερα live από την Η3 Arena Fornebu και προβλήθηκε μέσα από το κρατικό κανάλι της Νορβηγίας, NRK. Συνολικά, τέσσερις υποψήφιοι διεκδίκησαν το ένα και μοναδικό εισητήριο που οδηγούσε στον τελικό.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Kåre Magnus BerghIngrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια χωρίστηκαν σε δύο duels από τα οποία το νικητήριο θα περνούσε στο golden duel. Τα ζευγάρια χωρίστηκαν στη τύχη με τους παρουσιαστές να ρίχνουν κλήρο. Μετά τη κλήρωση, τα duels ορίστηκαν ως εξής:

Duel One: Ketil Stokkan – “My Life is OK” vs. Daniel Owen – “Psycho”

Duel Two: Raylee – “Hero” vs. Maria Solheim – “Nordlyset”


 • Η εμφάνιση του Ketil Stokkan
 • Η εμφάνιση του Daniel Owen
 • Η εμφάνιση της Raylee
 • Η εμφάνιση της Maria Solheim

Η ανάδειξη των νικητών κάθε duel προέκυψε μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία. Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, νικητής του πρώτου duel αναδείχθηκε ο Daniel Owen ενώ του δεύτερου duel η Raylee!

Ωστόσο, στη σκηνή της Η3 Arena βρέθηκαν και οι Stavangerkameratene, που ήδη έχουν προκριθεί στον τελικό, για να ερμηνεύσουν το “Barndomsgater”.

 • Η εμφάνιση των Stavangerkameratene

Η ψηφοφορία του golden duel ανάμεσα σε Daniel Owen και Raylee έγινε και πάλι μέσω διαδικτύου.

Μεγάλη νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού και επομένως finalist του Melodi Grand Prix 2021 αναδείχτηκε η Raylee!

Παρακάτω ακούστε την studio εκδοχή του “Hero”:

Ο τρίτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 30 Ιανουαρίου.

7 ΣΧΟΛΙΑ
 1. Κωνσταντίνος
  Κωνσταντίνος says:

  Εντυπωσιακή εμφάνιση! Το τραγουδι καλό αν και οι στίχοι ακούγονται κάπως “φτωχοί”, το ’80s αν και σε υπερβολικο βαθμό, μου αρέσει, φωνητικά εξαιρετική. Προσωπικά προτιμώ αυτό παρά το περσινό wild.
  Θα συμφωνήσω ότι για την ώρα τη νίκη διεκδικούν οι KEiiNO και η Raylee.

  Απάντηση
 2. Γιώργος
  Γιώργος says:

  Πολύ καλή η Raylee, θα ήθελα να δουλέψει μόνο τις ψηλές της στο ρεφρέν. Είναι ιδέα μου ή δεν είναι πάντα τόσο θετικό τα φωνητικά να είναι προηχογραφημένα; Μόνο η Σουηδία, λόγω του melfest έχει μεγάλη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, σε σημείο που φωνητικά βγάζουν ολόκληρα τραγούδια και καλύπτουν πιο «αδύναμες» φωνές.

  Απάντηση
 3. Reverb
  Reverb says:

  Είναι σαφές ότι οι παραγωγοί σπρώχνουν τον TIX τουλάχιστον με στόχο μια καλή τηλεθέαση τη βραδιά του τελικού. Τον θεωρω τρομερα επικίνδυνο πακέτο. Έχουμε δει στο παρελθόν Σκανδιναβικά selection να τελειώνουν με κούλα αποτελέσματα που δεν βγάζουν κανένα νόημα για το fandom αλλά ήταν φως φανάρι για το κοινό της χώρας. Συνέβη και με τις mamas πέρσι όταν όλοι συζητάγανε για την dotter και την anna bergendahl ενώ το move είχε ήδη κερδίσει σε ραδιοφωνικό airplay και σε απήχηση στο οικογενειακό κοινό.

  Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *