Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του πρώτου ημιτελικού του Melodi Grand Prix 2021

Ο πρώτος ημιτελικός του Melodi Grand Prix 2021 διεξήχθη σήμερα live από την Η3 Arena Fornebu και προβλήθηκε μέσα από το κρατικό κανάλι της Νορβηγίας, NRK. Συνολικά, τέσσερις υποψήφιοι διεκδίκησαν το ένα και μοναδικό εισητήριο που οδηγούσε στον τελικό.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν οι Kåre Magnus BerghIngrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια χωρίστηκαν σε δύο duels από τα οποία το νικητήριο θα περνούσε στο golden duel. Τα ζευγάρια χωρίστηκαν στη τύχη με τους παρουσιαστές να ρίχνουν κλήρο. Μετά τη κλήρωση, τα duels ορίστηκαν ως εξής:

Duel One: Stina Talling – “Elevatevs. Beady Belle – “Playing With Fire

Duel Two: Jorn – “Faith Bloody Faithvs. Blåsemafian feat. Hazel – “Let Loose


  • Η εμφάνιση της Stina Talling
  • Η εμφάνιση της Beady Belle
  • Η εμφάνιση του Jorn
  • Η εμφάνιση των Blåsemafian feat. Hazel

Η ανάδειξη των νικητών κάθε duel προέκυψε μέσα από ηλεκτρονική ψηφοφορία. Μετά τη λήξη της ψηφοφορίας, νικητής του πρώτου duel αναδείχθηκε η Stina Talling ενώ του δεύτερου duel οι Blåsemafian ft. Hazel!

Ωστόσο, στη σκηνή της Η3 Arena βρέθηκαν και οι KEiiNO για να ερμηνεύσουν το “Monument” αλλά και ο Tix για το “Ut av mørket”. Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες ήδη έχουν προκριθεί στον τελικό.

  • Η εμφάνιση των KEiiNO
  • Η εμφάνιση του Tix

Η ψηφοφορία του golden duel ανάμεσα σε Stina Talling και Blåsemafian feat. Hazel έγινε και πάλι μέσω διαδικτύου.

Μεγάλοι νικητές του πρώτου ημιτελικού και επομένως finalist του Melodi Grand Prix 2021 αναδείχτηκαν οι Blåsemafian feat. Hazel!

Παρακάτω ακούστε την studio εκδοχή του “Let Loose”:

Ο δεύτερος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Bendictos
    Bendictos says:

    Τον Jorn περιμενα να περασει, αλλα με μια επιεικως μετρια live εμφανιση πολυ σωστα εμεινε απεξω. Το μεγαλο φαβορι Stina παρολο που δεν απογοητευσε, εδειξε ενα μετριο θεαμα επι σκηνης. Οι τελευταιοι στα στοιχηματα Blasenmafian πηραν την ανετη προκριση στον τελικο. Το τραγουδι τους φανηκε οτι αρεσε πολυ. Αν αυτη η βραδια προοικονομει τις παταγωδεις στοιχηματικες αστοχιες, εχει να γινει το ελα να δεις τον Μαιο…Με την ψυχολογια του κοσμου σε ολη την Ευρωπη στα ορια του φρενοκομειου λογω κλεισουρας, ειναι πολυ πιυανο να ζησουμε την πιο απροβλεπτη eurovision ever.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Συμφωνω…τα στοιχηματα κουβα! Επισης ηταν εμφανης η απουσια κοινου, ελπιζω να μην γινει το ιδιο στην γιουρο. Για μια ακομα φορα αποδειχθηκε οτι ο,τι και να λενε τα στοιχηματα το live αλλαζει τα δεδομενα! welcome back Bendictos!

      Απάντηση
  2. just an esc fan
    just an esc fan says:

    αναμενομενο αποτελεσμα. το πιο uplifting τραγουδι κερδισε δικαια. ο κοσμος θελει κατι τετοιο, στις συνθήκες του εγκλεισμου. κατα τ’ άλλα, το μεγάλο φαβορί (stina) απογοήτευσε απίστευτα σε σημείο που υπολόγιζα ότι το playing with fire θα κέρδιζε (τρομερή φωνή η τύπισσα). δικαιη νίκη των blasemafian αλλά η hazel πρέπει να βελτιώσει λίγο τα φωνητικά της.

    Απάντηση
  3. Natasha
    Natasha says:

    Πολύ μέτρια και τα 4 τραγούδια. Ξεχώρισαν σαν τη μύγα μες το γάλα οι Keiino. Ειναι αρκετά νωρίς αλλά πιστεύω ότι αυτοί θα κερδίσουν το φετινό mgp.

    Απάντηση
  4. Takis
    Takis says:

    Και εγώ πάντως αν μπορούσα να ψηφίσω, το “Let loose” θα ψήφιζα. Μου άρεσε περισσότερο από τα άλλα ήδη από τη studio version και το live τους ήταν παραπάνω από αξιοπρεπές (έχει περιθωρία να γίνει ακόμα καλύτερη η εμφάνιση). Η αλήθεια είναι ότι και εγώ απόρησα λίγο με τα στοιχήματα που δεν τους έδιναν ψηλότερα. Πιθανολογώ ότι οι αποδόσεις δόθηκαν με άλλα κριτήρια και όχι με το τραγούδι (π.χ. δημοφιλία καλλιτέχνη) και επειδή τα τραγούδια είχαν δημοσιευτεί λίγες μέρες δεν υπήρξε ο χρόνος να δείξουν τη δυναμική τους και να διαμορφώσουν τα στοιχήματα ανάλογα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *