Νορβηγία: Τα στοιχήματα δίνουν ένα μεγάλο φαβορί για τον δεύτερο ημιτελικό του MGP 2021!

Σε λίγες ώρες πραγματοποιείται ο δεύτερος ημιτελικός του MGP 2021 και σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων η Raylee και το Hero είναι το πολύ μεγάλο φαβορί, για να κερδίσει το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στον τελικό.

Τα στοιχήματα λίγο πριν τον δεύτερο ημιτελικό

Τέσσερα τραγούδια θα διαγωνιστούν και σήμερα σε ζευγάρια, με ένα μόνο εξ αυτών, σύμφωνα με την online ψηφοφορία του κοινού να περνά στον τελικό του MGP 2021. Το Hero της Raylee έχει αποδόσεις μικρότερες ακόμα και το 1,50. Στην δεύτερη θέση με αποδόσεις από 3 μέχρι και 6 είναι το Nordlyset της Maria Solheim, ενώ τα υπόλοιπα δύο βρίσκονται ακόμη πιο πίσω.

Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, αυτή την φορά και οι προβολές στο YouTube συμφωνούν με τα στοιχήματα. Σας θυμίζουμε ότι στον πρώτο ημιτελικό, νικητές ήταν οι Blåsemafian feat Hazel με το Let Loose“ , που τα στοιχήματα τους έφερναν στην τρίτη θέση!

Απόψε ο Δεύτερος Ημιτελικός

Ο δεύτερος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τους παρακάτω τέσσερις υποψηφίους:

Ο νικητής θα προκύψει αποκλειστικά από τη ψηφοφορία του κοινού. Τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια θα χωριστούν σε δύο duels από τα οποία το νικητήριο θα περνάει στο golden duel. Τα ζευγάρια θα χωριστούν στη τύχη από τους παρουσιαστές.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus BerghIngrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Απόψε θα ακούσουμε για πρώτη φορά Live και το τραγούδι των Stavangerkameratene – Barndomsgater, που βρίσκεται απευθείας στον Τελικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του MGP 2021 στις 20:50 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την νορβηγική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: eurovisionworld
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *