Φινλανδία: Ακούστε το έβδομο τραγούδι του UMK 2021!

Πριν από λίγο, o ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας YLE έδωσε στην δημοσιότητα το έβδομο τραγούδι του UMK, του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021. Πρόκειται για το τραγούδι της Ilta, Kelle mä soitan.

Η συγκινητική μπαλάντα της Ilta, Kelle mä soitan (“Who Will I Call”) είναι μια συγκεκριμένη απεικόνιση του πώς είναι να ζεις με τη μοναξιά.

Η Ilta Elina Fuchs είναι γεννημένη το 1997 στην Φινλανδία. Έγινε γνωστή μέσω του τραγουδιού της Sillat (“Bridges”) σε ντουέτο μαζί με τον Φινλανδό ραπ Cheek. Το περασμένο φθινόπωρο, η Ilta κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ της Näitä hetkiä varten (“For These Moments”). Όταν ήταν μικρό κορίτσι, η Ilta τραγουδούσε κομμάτια που είχαν ισχυρή παρουσία και ευαίσθητο πυρήνα, και θέλει η μουσική της να έχει το ίδιο αποτέλεσμα στο κοινό της. Η Ilta το σκεφτόταν για πάρα πολύ καιρό, αν θα συμμετείχε στο UMK. Στο τέλος, η ευκαιρία να τραγουδήσει σε όλους στη Φινλανδία και η δυνατότητα να συμμετέχει στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision σε ένα κοινό άνω των 180 εκατομμυρίων ανθρώπων ξεπέρασε κάθε δισταγμό που είχε.

H Ilta δήλωσε τα εξής:

Θα μπορούσατε να είστε στη μέση ενός πλήθους και να αισθάνεστε απίστευτα μόνος. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα συναισθήματα που μπορεί να έχει κάθε άτομο, καθώς προοριζόμαστε να συνδεθούμε με άλλους. Ελπίζω ότι το τραγούδι μου μπορεί να προσφέρει σε όλους λίγη ελπίδα και άνεση, ανεξάρτητα από το αν αισθάνονται μοναξιά ή όχι. Παρόλο που δεν περιλαμβάνει ένα ρητό μήνυμα επιβίωσης, ελπίζω ότι μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι δεν είναι μόνοι.

Οι επτά καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι οι εξής:
  1. Oskr – Lie
  2. Teflon Brothers x Pandora – I Love You
  3. Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
  4. Laura – Play
  5. Aksel – Hurt
  6. Blind Channel – Dark Side
  7. Ilta – Kelle mä soitan

Τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2021, που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου θα ανακοινώνονται ένα κάθε ημέρα. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 14 Ιανουάριου – Oskr – Lie
  • 15 Ιανουάριου – Teflon Brothers x Pandora – I Love You
  • 18 Ιανουάριου – Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
  • 19 Ιανουάριου – Laura – Play
  • 20 Ιανουάριου – Aksel – Hurt
  • 21 Ιανουάριου – Blind Channel – Dark Side
  • 22 Ιανουάριου – Ilta – Kelle mä soitan

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Φινλανδίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πρώτη φορά το UMK έχει τόσο δυνατά τραγούδια. Από τα 7 τα 5 είναι αξιοπρεπή και τα 3 μπορούν να διεκδικήσουν κάτι καλό.
    Της ilta πολύ όμορφο, μελωδικό και μελαγχολικό… Νομίζω η εκπροσώπηση θα παίξει μεταξύ εκείνης, του “dark side” και του “i love you” δύσκολο να προβλέψει κανείς το νικητή. Και οι 3 αυτές συμμετοχες θεωρώ ότι μπορούν να οδηγήσουν τη Φιλανδία στον τελικό και ακόμα σε μια αρκετά καλή θέση. Καλή επιτυχία!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *