Φινλανδία: Ακούστε το πέμπτο τραγούδι του UMK 2021!

Πριν από λίγο, o ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας YLE έδωσε στην δημοσιότητα το πέμπτο τραγούδι του UMK, του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021. Πρόκειται για το τραγούδι του Aksel, Hurt.

Το Hurt είναι μια ισχυρή αλλά ευαίσθητη μπαλάντα και αναφέρετε στο πώς μπορεί να φαίνεται απατηλή η εμφάνιση.

Ο Aksel Kankaanranta γεννήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 1998 στο Τούρκου της Φινλανδίας. Ήταν ο νικητής του UMK 2020 και ο εκπρόσωπος της Φινλανδία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ με το τραγούδι Looking Back. Αν και η νίκη του πέρυσι δεν τον πήρε μέχρι το Ρότερνταμ, του έδωσε άλλες ευκαιρίες, όπως η συνεργασία με τους καλύτερους παραγωγούς στη Φινλανδία όπου κυκλοφόρησε και τραγούδι στα Φινλανδικά. Ο Aksel πιστεύει ότι είναι πιο προετοιμασμένος και έτοιμος να ανακτήσει το θρόνο του ως ο επόμενος εκπρόσωπος της Φινλανδίας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.
Κάποιος μπορεί να μοιάζει να είναι εντάξει στο εξωτερικό, αλλά θα μπορούσε ακόμα να έχει τρομερό πόνο στο εσωτερικό. Όταν πονάτε, καταλήγετε επίσης σε αυτούς που αγαπάτε. Έχω ζήσει αυτήν την εμπειρία, οπότε μπορώ πραγματικά να ταυτιστώ με αυτό το μήνυμα. Το τραγούδι μου είναι επίσης μια υπενθύμιση ότι δεν χρειάζεται να είστε κανένας εκτός από εσάς, καταλήγει ο Aksel.
Οι επτά καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι οι εξής:
 1. Oskr – Lie
 2. Teflon Brothers x Pandora – I Love You
 3. Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
 4. Laura – Play
 5. Aksel – Hurt
 6. Blind Channel – Dark Side
 7. Ilta – Kelle mä soitan

Τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2021, που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου θα ανακοινώνονται ένα κάθε ημέρα. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

 • 14 Ιανουάριου – Oskr – Lie
 • 15 Ιανουάριου – Teflon Brothers x Pandora – I Love You
 • 18 Ιανουάριου – Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
 • 19 Ιανουάριου – Laura – Play
 • 20 Ιανουάριου – Aksel – Hurt
 • 21 Ιανουάριου – Blind Channel – Dark Side
 • 22 Ιανουάριου – Ilta – Kelle mä soitan

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Φινλανδίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *