Φινλανδία: Το Yle μοιράζει στοιχειά για τους τρεις πρώτους καλλιτέχνες του UMK21

Ο Φινλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Yle θα αποκαλύψει τους επτά φιναλίστ του εθνικού τελικού UMK 2021 στις 13 Ιανουαρίου. Πριν από αυτό στο Instagram του UMK, δόθηκαν κάποιες ενδείξεις για τους τρεις πρώτους καλλιτέχνες.

Το πρώτο στοιχείο αναρτήθηκε την Τετάρτη. Ο πρώτος καλλιτέχνης είναι από το Turku και έχει τραγούδια στα Φινλανδικά άλλα και στα Αγγλικά. Οι συνθέτες του τραγουδιού έχουν γράψει τραγούδια για τη Selena Gomez και τον G-Eazy. Οι φανς πιστεύουν ότι  ο εν λόγω καλλιτέχνης είναι ο Robin Packalen. Ο Robin φημολογήθηκε ότι ήταν ο επιλεγμένος καλλιτέχνης του Yle για την Eurovision 2019. Την ίδια χρονιά ο Robin κυκλοφόρησε το πρώτο του single στα Αγγλικά μετά από πέντε στούντιο άλμπουμ μουσικής στα Φινλανδικά. Είναι επίσης από το Τούρκου. Άλλα ονόματα που ακούστηκαν είναι ο Aksel Kankaanranta, ο περσινός εκπρόσωπος της Φινλανδίας, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του single στα Φινλανδικά. Επίσης ο Ressu Redford όπου συμμετείχε επίσης στην εθνική επιλογή της Φινλανδίας το 2002 με το τραγούδι “Say You Will, Say You Will’t” του Thomas G: son.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UMK21 (@uudenmusiikinkilpailu)

 

Το δεύτερο στοιχείο αφορά ένα καλλιτέχνη ICON στο μουσικό του είδος, ο οποίος έχει κάνει διεθνή επιτυχία. Τα τραγούδια αυτού του καλλιτέχνη είναι σε μεγάλες λίστες αναπαραγωγής μουσικής, αλλά οι ενδείξεις δεν καθορίζουν αν αυτό σημαίνει ραδιοφωνικές λίστες ή λίστες αναπαραγωγής Spotify (ή κάτι εντελώς διαφορετικό). Οι φανς υποθέτουν ότι ο καλλιτέχνης είναι η Erja Lyytinen, η οποία πρόσφατα ονομάστηκε ως ο δεύτερη καλύτερη κιθαρίστας στον κόσμο ή ίσως ο Darude, που είχε ήδη εκπροσωπήσει τη Φινλανδία το 2019.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UMK21 (@uudenmusiikinkilpailu)

 

Το τρίτο στοιχείο αφορά ένα καλλιτέχνη που κάθε Φινλανδός τον γνωρίζει. Αυτός ο καλλιτέχνης συμμετείχε σε διαγωνισμό τραγουδιού στην αρχή της καριέρας του και του έχουν δοθεί πολλά βραβεία. Αυτό το στοιχείο είναι το πιο δύσκολο για να μαντέψει κάποιος, ποιος είναι ο καλλιτέχνης που κρύβεται από πίσω.

Ποιοι καλλιτέχνες θεωρείται ότι κρύβονται πίσω από αυτά τα στοιχεία;

Πηγή: ESCXTRA

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *