Αζερμπαϊτζάν: 150 τραγούδια έχουν κατατεθεί για την Efendi – Παράταση υποβολής τραγουδιών!

Στις 8 Ιανουαρίου, ο δημόσιος τηλεοπτικός φορέας του Αζερμπαϊτζάν (Ictimai TV) ξεκίνησε την αναζήτηση του τραγουδιού της Efendi για τη Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ.

Αν και αρχικά η υποβολή τραγουδιών ήταν να ολοκληρωθεί στις 19 Ιανουαρίου, η διαδικασία πήρε παράταση ως την 1η Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί  πάνω από 150 τραγούδια για την Samira Efendi, ενώ η τελική επιλογή θα γίνει όπως και πέρσι μέσω focus group.

Οι συνθέτες και στιχουργοί μπορούν να υποβάλουν τα τραγούδια τους στο email: song@eurovision.az έως την 1η Φεβρουαρίου.

To 2020 το Αζερμπαϊτζάν επέλεξε με εσωτερική ανάθεση ως εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό την Efendi. Tο τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσε τη χώρα είχε τίτλο Cleopatra και κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου 2020. Μετά την ακύρωση της Eurovision 2020, το İTV ανακοίνωσε πως η Efendi θα παραμείνει η εκπρόσωπος της χώρας και για την Eurovision 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν θα διαγωνιστεί στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision 2021 στις 18 Μαΐου 2021 και θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του διαγωνιστικού μέρους.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Πηγή: INFE Azerbaijan

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Οὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ!

    Το Αζερμπαϊτζάν πάντως ήταν τελευταίο στη λίστα μου πέρυσι, οπότε χειρότερα δεν μπορεί να πάει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *