Γαλλία: Απόψε το Eurovision France, c’est vous qui décidez!

Απόψε το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το Eurovision France, c’est vous qui décidez, ο εθνικός τελικός, δηλαδή της Γαλλίας για την Eurovision 2021.

Η TV France, αποφάσισε φέτος να διοργανώσει ένα σόου, προκειμένου να επιτρέψει το γαλλικό κοινό να επιλέξει ανάμεσα σε 12 καλλιτέχνες από όλη τη Γαλλία, την συμμετοχή και τον εκπρόσωπο της χώρας στον επερχόμενο διαγωνισμό.

700 αιτήσεις υποβλήθηκαν στην TV France, ευελπιστώντας όλοι να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο. 20 ερμηνευτές είχαν μια τελική ακρόαση στο Θέατρο Apollo, με τους 12 από αυτούς τελικά να κερδίζουν το εισιτήριο για το Eurovision France, c’est vous qui décidez.

Οι 12 υποψήφιοι

Οι 12 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι:

Έτσι θα επιλεγεί ο νικητής

Σε τρεις διαφορετικές φάσεις θα διαγωνιστούν οι 12 υποψήφιοι προκειμένου να επιλεγεί ο νικητής του Eurovision France, c’est vous qui décidez!

– Πρώτος Γύρος : Τα 7 τραγούδια που κέρδισαν τη δημόσια ψήφο θα επιλεγούν για το “Ultimate Vote”.
– Το Euro Ticket : Ένα μπαλαντέρ θα απονεμηθεί μόνο από την κριτική επιτροπή ως το 8ο τραγούδι που θα προκριθεί επίσης στο “Ultimate Vote”.
Η τελική ψηφοφορία : Στη συνέχεια, οι ψήφοι θα μηδενιστούν. Το κοινό και η κριτική επιτροπή από 50% θα αναδείξουν το νικητήριο τραγούδι.

Η κριτική επιτροπή

Η κριτική επιτροπή του Eurovision France, c’est vous qui décidez, θα αποτελείται από τα ακόλουθα μέλη:

– Amir (Πρόεδρος της Επιτροπής)
– Marie Myriam
– Jean-Paul Gaultier
– Natasha St Pier
– Duncan Laurence
– Chimène Badi
– André Manoukian
– Elodie Gossuin
– Augustin Galiana
– Michèle Bernier

Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Παρίσι και όχι σε μία περιφερειακή πόλη, όπως αρχικά είχε διαμηνυθεί, σε ένα τηλεοπτικό στούντιο, σε μία ειδικά διαμορφωμένη σκηνή για τον σκοπό αυτό.

Παρουσιαστές θα είναι οι Stéphane Bern και Laurence Boccolini από το France 2. Το σόου θα ξεκινήσει στις 22:05 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ ή εδώ.

Ποιος θέλετε να εκπροσωπήσει την Γαλλία στο Ρότερνταμ; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Γαλλίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Η σημερινή βραδιά έχει πολλά σόου αλλά σίγουρα θα προτιμήσω την γαλλική επιλογή (μιας και είναι και τελικός). Συν τοις άλλοις υπάρχουν πολλά αξιόλογα κομμάτια.
    Voila, Bah non, Magique και alleluia τα αγαπημένα μου με λίγο παραπάνω ιδιαίτερη προτίμηση στα πρώτα δύο. Γενικά όμως η γαλλική εθνική επιλογή έχει αξιόλογα κομμάτια!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *