Γαλλία: Τα πρώτα στοιχήματα για το Eurovision France, c’est vous qui décidez!

Το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στις 22:05 ώρα Ελλάδος, θα πραγματοποιηθεί το Eurovision France, c’est vous qui décidez, ο εθνικός τελικός, δηλαδή της χώρας για την Eurovision 2021.

Λίγες μέρες πριν μάθουμε τον εκπρόσωπο της Γαλλίας στην επερχόμενη Eurovision, έκαναν την εμφάνιση τους και τα πρώτα στοιχήματα.

Φαβορί για την εκπροσώπηση της Γαλλίας είναι η Barbara Pravi με την γαλλική μπαλάντα, Voila. Στην δεύτερη θέση με αρκετά μεγάλη διαφορά είναι η Philippine με το τραγούδι Bah Non, ενώ ακολουθεί από κοντά στην τρίτη θέση το duo Andriamad, με το Alléluia

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Casanova με το Tutti, ενώ η πεντάδα κλείνει με την LMK και το Magique και ο Terence James με το Je T’Emmènerai Danser.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα στοιχήματα και για τους 12 υποψηφίους του Eurovision France, c’est vous qui décidez:

*Φυσικά, δεν πρέπει να αγνοήσουμε πως η εταιρεία δεν είναι αμιγώς στοιχηματική, αλλά ανταλλακτήρια στοιχήματος. Στα ανταλλακτήρια αυτά ο κάθε ενδιαφερόμενος ποντάρει εναντίον άλλων παικτών και όχι απέναντι στις πλατφόρμες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον γαλλικό εθνικό τελικό, μπορείτε να ανατρέξετε σε παλιότερο μας άρθρο, εδώ.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις συνεντεύξεις μας, με τους Barbara PraviCasanova και Andriamad.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Γαλλίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Πηγή: eurovisionworld

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kωνσταντινος
    Kωνσταντινος says:

    Aρκετά υψηλό το επίπεδο στη γαλλική εθνική επιλογή, προσωπικά θέλω να επιλέξουν ένα μεταξύ των Voila/ bah non ( τα 2 αγαπημένα μου) magique ή alleluia.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *