Δανία: Οι παρουσιαστές του DMGP 2021 – Στις 10 Φεβρουαρίου οι φιναλίστ!

Η δημόσια τηλεόραση της Δανίας, DR,  θα πραγματοποιήσει το DMGP 2021 στις 6 Μαρτίου, σε ένα τηλεοπτικό στούντιο στην Κοπεγχάγη, με 8 φιναλίστ. Σε αντίθεση με ό,τι συμβαίνει στους εθνικούς τελικούς των περισσοτέρων χωρών, τόσο οι διαγωνιζόμενοι στο DMGP 2021, όσο και ο εκπρόσωπος της Δανίας στην σκηνή της Eurovision στην συνέχεια, θα διαγωνισθεί με ζωντανά φωνητικά.

Σήμερα αποκαλύφθηκαν οι φετινοί παρουσιαστές του DMGP αλλά και ημερομηνία που θα μάθουμε τόσο τους υποψήφιους που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Δανίας στο Ρότερνταμ αλλά και τα τραγούδια τους.

Παρουσιαστές το Dansk Melodi Grand Prix θα είναι οι η Tina Müller και ο Martin Brygmann. 

Η Tina Müller είναι πιο γνωστή παρουσιάστρια αθλητικών ειδήσεων στη χώρα, αλλά έχει επίσης παρουσιάσει πολλές σημαντικές ζωντανές εκπομπές.

Ο Martin Brygmann είναι ηθοποιός, κωμικός και μουσικός, ο οποίος έχει επίσης προηγουμένως διαγωνιστεί στο DMGP ως τραγουδοποιός, το 2005 όταν συνέθεσε την συμμετοχή των Sweethearts.

Οι υποψήφιοι και τα τραγούδια τους θα αποκαλυφθούν στις 10 Φεβρουαρίου, σε 3 διαφορετικές ραδιοφωνικές εκπομπές: “P3 Buffeten” (προβάλλεται στο DR P3 μεταξύ 9.04 και εως μεσημέρι), “Formiddag på 4’eren” (προβάλλεται στο DR P4 μεταξύ 10.03 και εως μεσημέρι) και “P4 Play” (προβάλλεται στο DR P4 από 12.15 έως 14.00).

Επίσης ανακοινώθηκε ότι το DMGP 2021 θα πραγματοποιηθεί χωρίς ζωντανό κοινό.  Στον Τελικό, όλοι οι φιναλίστ θα υποστηρίζονται από ζωντανή μπάντα 15 ατόμων υπό τη μουσική σκηνοθεσία του Peter Dü.

Ο νικητής του DMGP 2021 θα αποφασιστεί αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι φετινοί νικητές του DMGP, Ben & Tan, δήλωσαν ήδη από την άνοιξη ότι δεν θα διεκδικήσουν εκ νέου την εκπροσώπηση της Δανίας στην Eurovision 2021.

Νοιώθω ότι θα παίρναμε την θέση κάποιου άλλου. Εξάλλου, εμείς προσπαθήσαμε τώρα είναι η ώρα κάποιος άλλος να κάνει αυτό το ταξίδι. Υπάρχει και το ρίσκο αν ξανά συμμετάσχουμε να χάσουμε και αυτό θα μείνει στη μνήμη όλων. Οπότε καλό είναι να μείνουμε με την φετινή μας νίκη και να επικεντρωθούμε τώρα στην μουσική μας.

Tan

Ας θυμηθούμε για μία ακόμη φορά το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπούσαν την Δανία στην Eurovision 2021:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Δανία στην Eurovision 2021!

Πηγή: DR

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *