Ελλάδα: Η αγαπημένη μας “Θεοπούλα” μπήκε στην “Τούρτα της Μαμάς” και είναι ήδη η αγαπημένη μας eurofan! (Video)

Σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο, ότι στην νέα σειρά της ΕΡΤ,Η Τούρτα της Μαμάς” των Α. Ρήγα- Δ. Αποστόλου θα εμφανίζονταν η Έφη Παπαθεοδώρου, η γνωστή σε όλου μας “Θεοπούλα”, σε ένα ρόλο που όλοι εμείς οι φίλοι του διαγωνισμού θα αγαπήσουμε.

Ξεχάστε λοιπόν τη γλυκιά Θεοπούλα με το μπρίο και το χιούμορ που ξέρατε. Η Έφη Παπαθεοδώρου επιστρέφει στην τηλεόραση ως κακιά και στριφνή που μισεί τους πάντες, αλλά και ως φανατική οπαδός του Διαγωνισμού της Eurovision!

Η Θεία Τασσώ έκανε την εμφάνιση της στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και θα την βλέπουμε συχνά από εδώ και πέρα, αφού θα κάνει περάσματα από την Τούρτα της Μαμάς, που μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στην ΕΡΤ1 στις 11 το βράδυ.

Ήδη οι πρώτες απολαυστικές ατάκες με θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision, χάρισαν άπλετο γέλιο σε όλους μας:

Η Έφη Παπαθεοδώρου δήλωσε για τον ρόλο της Θείας Τασσώς:

Είναι ένας πολύ ωραίος ρόλος. Όχι μεγάλος, από το 12ο επεισόδιο μπαίνω και αναστατώνω τους πάντες με την κακία μου αλλά και την ωραία τρέλα που έχω, τη Eurovision. Μπορεί η Τασσώ να μισεί τους πάντες και τα πάντα αλλά λατρεύει την Eurovision. Χορεύει, τραγουδάει, κάνει διάφορα… Είναι ένας ρόλος εντελώς διαφορετικός από αυτός της Θεοπούλας και είμαι χαρούμενη που επιστρέφω στην τηλεόραση με αυτόν!

Ελπίζουμε σε περισσότερες δόσεις από Eurovision και Θεία Τασσώ στα επόμενα επεισόδια της Τούρτας της Μαμάς!

1 reply
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Η αναφορά στο 12άρι της Ισπανίας προφανώς γίνεται… “ποιητική αδεία” να υποθέσω 🙂
    Η Ισπανία το 87 δε μας έδωσε τίποτα. Αντίθετα εμείς τους δώσαμε 10άρι. Που ήταν και οι μόνοι πόντοι που πήρε τελικά το, κατά τη γνώμη μου υποτιμημένο, ¨No Estás Solo¨ 🙂

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *