Ελλάδα: Ο Δημήτρης Κοντόπουλος ταξιδεύει στην Ολλανδία για την τελική ηχογράφηση του Last Dance!

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δεν Γίνεται, βρέθηκε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Δημήτρης Κοντόπουλος.

Ο τίτλος της ελληνικής συμμετοχής για την Eurovision 2021 είναι πλέον γεγονός και κάπως έτσι η Stefania θα εκπροσωπήσει την χώρα μας με το τραγούδι “Last dance” το οποίο είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade, Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος μίλησε για την φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision. Αναφέρθηκε στην ματαίωση της Eurovision 2020 και σε όλη την δημιουργική ομάδα αλλά και φυσικά στο Last Dance.

Δήλωσε πως το Last Dance είναι ένα ποπ τραγούδι και πως το είχε γράψει, σαν μπαλάντα για έναν καλλιτέχνη στο εξωτερικό. Όταν το άκουσαν όμως οι Arcade αποφάσισαν να το κάνουν σε dance μορφή για την Eurovision. Μάλιστα, το κομμάτι ταίριαξε απόλυτα εξ αρχής στην Στεφανία και κατάλαβαν ότι αυτό είναι το τραγούδι που θα βρεθεί στην Eurovision.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι τώρα βρίσκονται στο στάδιο της τελικής ηχογράφησης του κομματιού ενώ δήλωσε πως και αυτός και όλη η ομάδα είναι πολύ αισιόδοξοι για τον Μάιο. Επιπλέον, ο Φωκάς Ευαγγελινός δουλεύει ήδη πάνω στο κόνσεπτ του Last Dance on stage. Τέλος, ανακοίνωσε και ο ίδιος επίσημα ότι το τραγούδι μας θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο.

Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο να έρθει σήμερα στην Αθήνα η Στεφανία, εξαιτίας του γεγονότος πως θα απαιτείτο να περάσει μία εβδομάδα καραντίνας, δεν θα της επέτρεπε να κάνει εμφανίσεις για συνεντεύξεις και διάφορες συναντήσεις και έτσι αποφασίστηκε μέσα στην εβδομάδα να ταξιδεύσει ο ίδιος ο Δημήτρης Κοντόπουλος στην Ολλανδία για την τελική ηχογράφηση του τραγουδιού.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Dimitris
    Dimitris says:

    Η Στεφανία ποτέ θα έρθει για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ και του live on tape video; Τότε θα δε χρειάζεται να μείνει σε καραντίνα ή θα γίνουν και αυτά στην Ολλανδία;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *