Ελλάδα: Ο Φωκάς Ευαγγελινός δίνει το πρώτο hint για την σκηνοθεσία του “Last Dance”!

Πανέτοιμος και ενθουσιασμένος δηλώνει και ο Φωκάς Ευαγγελινός για την Eurovision 2021. Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ, για τον τίτλο του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό, ο πετυχημένος σκηνοθέτης-χορογράφος, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από τις περσινές πρόβες του με την Stefania, εκφράζοντας και αυτός τον ενθουσιασμό και την χαρά του για το Last Dance. Το ενδιαφέρον όμως είναι στο μήνυμα που συνοδεύει την φωτογραφία, αφού όπως φαίνεται έχουμε το πρώτο στοιχείο για την σκηνοθεσία που θα ετοιμάσει ο Φωκάς για το Last Dance και την Stefania στην σκηνή του διαγωνισμού!

Προετοιμάζομαι για την Stefania και το Last Dance των Δημήτρη Κοντόπουλου, ARCADE και Sharon Vaughn, με χαρά και ενθουσιασμό….φως!

Όπως φαίνεται από όσα αναφέρει με νόημα ο Φωκάς Ευαγγελινός, το φως θα είναι ένα στοιχείο της σκηνοθεσίας που έχει ήδη εμπνευστεί. Μάλιστα ο Δημήτρης Κοντόπουλος στις τελευταίες του τηλεοπτικές συνεντεύξεις είχε επιβεβαιώσει ότι ο Φωκάς έχει ήδη σκεφθεί την ιδέα της σκηνικής εμφάνισης που θα πραγματοποιήσει η Stefania με το Last Dance, sτον δεύτερο ημιτελικό και όπως όλοι πιστεύουμε και στον τελικό της Eurovision 2021.

Το γεγονός ότι έχουμε ένα τόσο αισιόδοξο και uptempo τραγούδι, φαίνεται πως ταιριάζει απόλυτα και με το στοιχείο που δίνει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Με ανυπομονησία αναμένουμε όσα υπέροχα μας επιφυλάσσει η ΕΡΤ και η καλλιτεχνική ομάδα της φετινής μας συμμετοχής, αφού ο πήχης των προσδοκιών έχει τεθεί ήδη πολύ ψηλά!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα όσα αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

1 reply
  1. John T.
    John T. says:

    μακαρι να ειναι καλο!!! Ισχυει οτι τελικα εχει αλλαξει ιδεα και δεν ειναι αυτη που ειχε περυσι; (γιατι οταν ακυρωθηκε ο διαγωνισμος ειχαν πει οτι θα κρατησουν καποια πραγματα για φετος)

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *