Ελλάδα: Πρόθεση για εθνικό τελικό έχει η ΕΡΤ το 2022!

Καλεσμένοι στο τελευταίο επεισόδιο του The EuroTrip podcast του Eurovoix, είχαμε την ευκαιρία να πούμε τις εντυπώσεις μας για το Last Dance, αλλά και τα σχέδια της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό.

Σταθήκαμε στο γεγονός ότι η νέα διοίκηση της ΕΡΤ βλέπει με τελείως διαφορετική φιλοσοφία την Eurovision, θέλοντας να εκμεταλλευθεί το τηλεοπτικό προϊόν. Αναφέραμε ότι πρόθεση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης και για το 2021 ήταν να εμπλέξει το κοινό στην επιλογή της συμμετοχής μας, αλλά τα δεδομένα της πανδημίας στην χώρα μας τους προηγούμενους μήνες, δεν επέτρεψαν κάτι τέτοιο,

Αυτό όμως που πρέπει να έχουμε όλοι στο νου και είναι το σημαντικότερο, είναι ότι η ελληνική δημόσια τηλεόραση, καλώς εχόντων των πραγμάτων, έχει πρόθεση να διοργανώσει για την επόμενη Eurovision, εθνικό τελικό και μάλιστα με διαφορετικούς καλλιτέχνες.

Το παραπάνω είναι διακαής πόθος των περισσοτέρων fans, αλλά και αρκετών καλλιτεχνών, που έχουν εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν σε έναν εθνικό τελικό της ΕΡΤ, για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John T.
    John T. says:

    Μακάρι να γίνει και κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, για να προσελκύσει ένα μεγάλο κοινό!(μεγάλο φάσμα καλλιτεχνών διαφορετικών μουσικών ειδών, πολλά τραγούδια, σωστή οργάνωση κ προετοιμασία, κλπ..) Η ΕΡΤ φαίνεται να παίρνει πολύ σοβαρά τον διαγωνισμό και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσω! Για ποιους λογούς πιστεύετε ότι η ΕΡΤ θα αλλάξει τον τρόπο ανάδειξης της συμμετοχή διοργανώνοντας έναν ανοιχτό εθνικό τελικό; Ακόμη είναι νωρίς βέβαια αλλά αξίζει να κάνετε ένα Editorial.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *