Εσθονία: Τα πρώτα στοιχήματα για το Eesti Laul 2021!

Εδώ και ένα μήνα, γνωρίζουμε τα 24 τραγούδια του EestI Laul 2021, που θα διεκδικήσουν την νίκη για το εισιτήριο που οδηγεί στην Eurovision 2021.

Τις τελευταίες ώρες έχουν κυκλοφορήσει και τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή του σόου και εκπρόσωπο της Εσθονίας στην Eurovision 2021.

Στις τρεις πρώτες θέσεις συναντάμε τρεις πρώην εκπροσώπους της Εσθονίας στον Διαγωνισμό. Εδώ να σημειώσουμε ότι οι αποδόσεις είναι από μία και μόνο στοιχηματική εταιρεία που έχει δώσει τις αποδόσεις της, για το Eesti Laul 2021.

Στην πρώτη λοιπόν θέση βλέπουμε τον Uku Suviste με το The Lucky One, που ήταν ο περσινός εκπρόσωπος της χώρας. Στην δεύτερη θέση ο Koit Toome με το We Could Have Been Beautiful , εκπρόσωπος της χώρας το 1998 και το 2017 και στην τρίτη θέση ο Jüri Pootsmann με το Magus Melanhoolia, που ήταν ο εκπρόσωπος της χώρας το 2016. Η πεντάδα κλείνει με την Heleza και τον Egert Milder.

Μπορείτε να ακούσετε και τα 24 τραγούδια του Eesti Laul 2021 εδώ.

Οι ημιτελικοί του Eesti Laul 2021 θα διεξαχθούν στις 18 και 20 Φεβρουαρίου, ενώ ο μεγάλος Τελικός στις 6 Μαρτίου 2021.

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, το Eesti Laul 2021 θα πραγματοποιηθεί εξ’ ολοκλήρου στην πρωτεύουσα της χώρα, Ταλίν. Οι ημιτελικοί  του εσθονικού εθνικού τελικού θα λάβουν χώρα σε τηλεοπτικό στούντιο, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο τελικός γίνει ως είθισται στο Saku Suurhall, ή λόγω της πανδημίας μεταφερθεί και αυτός κάπου αλλού. Παρουσιαστές του Eesti Laul 2021, θα είναι ο Tonis Niinemets και η Grete Kuld.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε χθες η δημόσια τηλεόραση της Εσθονίας, ERR, οι Ημιτελικοί του σόου θα πραγματοποιηθούν χωρίς κοινό λόγω κορωνοϊού. Άγνωστο είναι τι θα συμβεί στον Τελικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eesti Laul (@eesti_laul)


Το Eesti Laul, ως μέθοδος επιλογής της εσθονικής συμμετοχής, εφαρμόζεται από το 2009. Οι νικητές του θεσμού αυτού έχουν χαρίσει στη χώρα μερικές απο τις πιο επιτυχημένες συμμετοχές της – μεταξύ άλλων τα: Urban Symphony (2009), Kuula (2012), La Forza (2018).

Πηγή: eurovisionworld/Eesti Laul

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την εσθονική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *