Ισλανδία: Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του τραγουδιού του Daði Freyr

Τον ερχόμενο Μάιο ο Daði Freyr και οι Gagnamagnið θα εκπροσωπήσουν την Ισλανδία στη Eurovision 2021. Ο Ισλανδός ερμηνευτής, τέσσερις μήνες πριν τη διεξαγωγή του διαγωνισμού, ανακοίνωσε πως το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στο Ρότερνταμ θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Μιλώντας σε εκπομπή του RÚV, ο 28χρονος ερμηνευτής μίλησε σχετικά με την ισλανδική συμμετοχή στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού.

Πρόκειται για ένα λογικό βήμα μετά το Think About Things. Είναι upbeat και έχει και χορευτικά στοιχεία. Είναι ένα ευχάριστο ποπ τραγούδι.

Ο Daði έχει ολοκληρώσει τη σύνθεση του τραγουδιού και έχει ζητήσει τη βοήθεια των Eurofans να αποτελέσουν μέλη της acapella χωρωδίας του τραγουδιού. Μέσα σε δύο ημέρες ο Ισλανδός τραγουδιστής αποκάλυψε πως μέσα σε λιγότερο από δύο ημέρες έλαβε περίπου 250 αιτήσεις από 170 άτομα.

Ένα στοιχείο που επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο της Ισλανδίας είναι πως το τραγούδι θα ερμηνευτεί στα αγγλικά, ενώ ο τίτλος του δεν έχει γίνει γνωστός ακόμα.

Τέλος, ο Daði Freyr απάντησε σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με το ενδεχόμενο να κερδίσει τη Eurovision, δηλώνοντας πως δεν θέλει να υποσχεθεί τίποτα:

Θα προσπαθήσω να κερδίσω. Δε θέλω να υποσχεθώ τίποτα, αλλά είναι ένας διαγωνισμός και θέλουμε να πρωτεύσουμε σε αυτόν.

πηγή: RÚV

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *