Ισραήλ: Ακυρώθηκε ο εθνικός τελικός – Επιλογή αποκλειστικά μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας

Για ακόμα μία κατά τη διάρκεια της φετινής Eurovisionικής σεζόν, το Ισραήλ αναγκάζεται να αλλάξει τα πλάνα διεξαγωγής της εθνικής επιλογής.

Παρά το γεγονός πως η πραγματοποίηση του ζωντανού σόου HaShir Shelanu L’Erovizion είχε προαναγγελθεί για τις 25 Ιανουαρίου, η πανδημία του κορονοϊού αναγκάζει τους Ισραηλινούς επιτελείς να αναπροσαρμόσουν τους σχεδιασμούς τους.

Έτσι, αντί να ερμηνεύσει ζωντανά τα τρία τραγούδια του τελικού η Eden Alene, θα προβληθούν τα βίντεο κλιπ που θα κυκλοφορήσουν από τις 19 Ιανουαρίου, όταν και ξεκινάει η διαδικτυακή ψηφοφορία.

Επίσης, η επιλογή της ισραηλινής συμμετοχής για της Eurovision 2021 θα προκύψει αποκλειστικά από την ψηφοφορία του κοινού. Οι αυστηροί περιορισμοί που έχουν τεθεί στο Ισραήλ αποκλείουν τη συνάθροιση κόσμου.

Αυτός είναι και ο λόγος που ούτε η Eden Alene θα ερμηνεύσει ζωντανά τα τρία τραγούδια και που ούτε θα μπορέσει να παρευρεθεί δια ζώσης η αρμόδια κριτική επιτροπή, η οποία θα όριζε το 40% της τελικής βαθμολογίας.

Σας θυμίζουμε ότι τα τρία υποψήφια τραγούδια είναι:

  1. La La Love (Από την διαδικτυακή ψηφοφορία)
  2. Ue La La (Από την διαδικτυακή ψηφοφορία)
  3. Set Me Free (Από την κριτική επιτροπή)

Στην παρουσίαση της εκπομπής σε εννιά ημέρες θα βρίσκεται η Lucy Ayoub που υπήρξε η μία εκ των τεσσάρων παρουσιαστών της Eurovision 2019.

Πηγή: Wiwibloggs

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Λογικά η το lala love θα επιλεγεί ή το ue lala αφού αυτά τα 2 προέκυψαν από τη διαδικτυακή ψηφοφορία. Προσωπικά θα επέλεγα το lala love η το set me free είναι πιο ταιριαστό στην eden, το άλλο αν και πιασαρικο δεν με τρελαίνει.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *