Ισραήλ: Αυτά είναι τα τρία τραγούδια για το HaShir Shelanu L’Erovizion!

Η ισραηλινή δημόσια ραδιοτηλεόραση, KAN, αποκάλυψε επισήμως τα τρία τραγούδια, από τα οποία και θα γίνει η επιλογή της συμμετοχής της Eden Alene στη Eurovision 2021.

Από τα 220 τραγούδια που στάλθηκαν στο KAN αυτό το καλοκαίρι, 9 κομμάτια συμπεριλήφθηκαν στην τελική λίστα και ανέβηκαν στον ιστότοπο του ισραηλινού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Η περίοδος ψηφοφορίας μέσα από την ιστοσελίδα του ΚΑΝ έχει ολοκληρωθεί. Η διαδικτυακή ψηφοφορία όρισε 2 τραγούδια για τον εθνικό τελικό, ενώ το τρίτο τραγούδι επιλέχθηκε από μία κριτική επιτροπή εμπειρογνωμόνων.

Τα 3 τραγούδια που θα ερμηνεύσει η Eden Alene στο HaShir Shelanu L’Erovizion είναι:

  1. La La Love (Από την διαδικτυακή ψηφοφορία)
  2. Ue La La (Από την διαδικτυακή ψηφοφορία)
  3. Set Me Free (Από την κριτική επιτροπή)

Στις 19 Ιανουαρίου θα ανοίξει και πάλι η διαδικτυακή ψηφοφορία και το κοινό θα επιλέξει το τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Eden στην Eurovision 2021. Μπορείτε να πάρετε μία γεύση των τριών τραγουδιών με την φωνή της Eden στο βίντεο παρακάτω:


Η ανακοίνωση του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει το Ισραήλ στη Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου, σε ένα ειδικό σόου όπου η 20χρονη τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει τα τρία τραγούδια. Στην παρουσίαση της εκπομπής θα βρίσκεται η Lucy Ayoub που υπήρξε η μία εκ των τεσσάρων παρουσιαστών της Eurovision 2019.

Το 2020 η Eden θα εκπροσωπούσε το Ισραήλ στην Eurovision, με το τραγούδι Feker Libi:

https://www.youtube.com/watch?v=YjzyZZ-oidc

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Bendictos
    Bendictos says:

    Ακριβως οπως και τα περσινα του Ισραηλ, μοιαζουν σαν να μπηκαν στο μιξερ τα ιδια συστατικα στοιχεια, παρομοιοι ρυθμοι και ηχοι και απο το ιδιο μειγμα-αχταρμας να προεκυψαν τρια παρομοια τραγουδια. Εντουτοις, νομιζω φετος τα καλυτερα ειναι το Set me Free και το Ue lala (που παραδοξως ειναι μονο 2 και κατι λεπτα). Μαλλον για Ue lala θα πανε, που αν συνδυαστει με κατι δυνατο επι σκηνης θα παει καλα…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *