Ιταλία: Χωρίς κοινό ή μετάθεση για αργότερα το Sanremo 2021;

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Sanremo 2021, αφού ο σημερινός ιταλικός τύπος αναφέρει ότι η RAI απέρριψε τα σχέδια για πραγματοποίηση του φεστιβάλ στις ημερομηνίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί, με την παρουσία κοινού στις εξέδρες του Teatro Ariston. Οι δύο επιλογές που έχει πλέον ο Amadeus, είναι η διεξαγωγή του Sanremo στις 2 έως και 6 Μαρτίου αλλά χωρίς κοινό ή την μετάθεση του για τον Απρίλιο.

Τα σχέδια που υπήρχαν για τη δημιουργία μίας προστατευτική ασπίδα γύρω από τους ανθρώπους που εμπλέκονται στο Sanremo και την παραμονή τους καθ’ όλη την διάρκεια του φεστιβάλ, σε ένα κρουαζιερόπλοιο ώστε να μην έχουν καμία άλλη επαφή με τον υπόλοιπο κόσμο, φαίνεται πως απορρίπτονται οριστικά από την RAI.

Όπως αναφέρει η έγκυρη Il Messaggero στο σημερινό της φύλο, τα δύο σενάρια πλέον που εξετάζονται είναι τα εξής:

  • Η πραγματοποίηση του Sanremo 2021 στις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί (2 έως 6 Μαρτίου), αλλά χωρίς την παρουσία του κοινού.
  • Η μετάθεση του φεστιβάλ για τον Απρίλιο και μετά, όπου ευελπιστούν ότι θα είναι δυνατή η παρουσία του κοινού, αφού θα υπάρξει περισσότερος χρόνος και για τον εμβολιασμό.

Στην περίπτωση φυσικά που επικρατήσει το δεύτερο σενάριο, τότε θα πρέπει η Ιταλία να επιλέξει με διαφορετικό τρόπο τον εκπρόσωπό της στον διαγωνισμό, αφού η συνάντηση των αρχηγών αποστολών θα γίνει στις 15 Μαρτίου και μέχρι τότε θα πρέπει οι 41 χώρες που συμμετέχουν στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, να έχουν ολοκληρώσει με τις διαδικασίες ανάδειξης των συμμετοχών τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με το Sanremo 2021!

Πηγή:Il Messaggero
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *