Λιθουανία: Δείτε το βίντεο κλιπ του “Discoteque” των The Roop!

Η μεγάλη ημέρα για όλους τους φανς των The Roop έφτασε. Το πολυαναμενόμενο “Discoteque“, με το οποίο θα συμμετάσχει το συγκρότημα στο Pabandom Iš Naujo! 2021, κυκλοφόρησε.

Οι μεγάλοι νικητές του περσινού λιθουανικού εθνικού τελικού και ένα εκ των μεγάλων φαβορί για τη νίκη στην ακυρωθείσα Eurovision 2020 επιστρέφουν με σκοπό να πάρουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Όπως άλλωστε ανέφερε και ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Vaidotas Valiukevičius, άπαντες στους The Roop πιστεύουν πως μπορούν να κερδίσουν το Pabandom Iš Naujo! και να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για νίκη και στη Eurovision 2021 τον Μάιο.

Η διάσημη μπάντα έχει εξασφαλίσει μία απευθείας θέση για τον μεγάλο τελικό του Pabandom Iš Naujo! στις 6 Φεβρουαρίου, ενώ θα εμφανιστούν και στον αυριανό δεύτερο προκριματικό ως γκεστ παρουσιάζοντας τη συμμετοχή τους.

Μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

Πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε και το videoclip:

Τι πιστεύετε για την νέα προσπάθεια των The Roop να βρεθούν στην σκηνή της Eurovision;

 

 

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καταρχάς να πω ότι σχολιάζω έχοντας ακούσει το τραγούδι μόλις μία φορά. Μπορώ να πω πως είμαι μπερδεμένος. Το τραγούδι είναι catchy σίγουρα, δηλαδή μου έχει μείνει το ρεφρέν στο μυαλό μου. Δεν ξέρω πως θα στηθεί στην σκηνή. Πιστεύω αυτό θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Το καλό είναι ότι δεν μοιάζει με το On Fire. Είναι ένα όμορφο τραγούδι. Δεν ξέρω αν εφόσον εκπροσωπήσει τη χώρα μπορεί να διεκδικήσει την νίκη.

    Απάντηση
  2. Φραγκίσκος Μ.
    Φραγκίσκος Μ. says:

    Λοιπόν… Με το που το άκουσα μπήκε στην λίστα μου στο σποτιφαη… Προσωπικά μου αρέσει ποιο πολυ απο το περυσινό αλλά δεν πιστεύω πως έχει πιθανότητες να νικήσει την eurovision… Ενώ το περυσινό ειχε… Ο τυπάς παρόλα αυτα είναι πολυ καλός περφορμερ και πιστεύω πως η σκηνή εμφάνιση θα είναι πολυ καλη…

    Απάντηση
  3. tbww
    tbww says:

    Αν και διαφωνω ως προς τη συγκριση περσινων τραγουδιων με τα φετινα, αυτο ειναι πολυ καλυτερο απο το on fire κατα τη γνωμη μου. Εχει οτι χρειαζοταν το περσινο τους, μια μεγαλυτερη ηρεμια.
    Σιγουρη νικη στον εθνικο τελικο και θα παει καλα πιστευω και στο Ροτερνταμ.

    Απάντηση
  4. Benedictos
    Benedictos says:

    Ενδιαφερουσα συμμετοχη, καλη παραγωγη, αρκετα κοντα στο περσινο τους (και γιατι να αλλαζαν υφος εδω που τα λεμε; Αφου το περσινο αγαπηθηκε πολυ απο τους φανς). Λογικα θα κερδισει στη Λιθουανια, απο κει και περα θα ειναι -οπως και περσι- μεσα στα 5-7 τραγουδια που θα προηγουνται της κουρσας για το βραβειο. Ειναι νωρις ακομα ομως χωρις να εχουμε ακουσει και ολα τα υπολοιπα (κυριαρχη ταση φετος φυσικα θα ειναι τα αγγλοφωνα 80s). Πιστευω θα παει εξαιρετικα καλα στο televoting αλλα με τις επιτροπες ισως ζοριστει καπως. Παρολο που ειναι ενα δυνατο κομματι, το μεγαλο ατου θα ειναι στο staging γιατι ο τραγουδιστης τους ειναι εξαιρετικα επικοινωνιακος και χαρισματικος, ενω απο οσο τους εχω παρακολουθησει οι εμφανισεις τους ειναι παντα προσεγμενες και αρκετα ψαγμενες σκηνογραφικα. Ιδωμεν λοιπον!

    Απάντηση
  5. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Πραγματικά, περίμενα κάτι αντάξιο του περυσινου και τα κατάφεραν! Σίγουρα δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε τα περσινά με τα φετινά κομμάτια αλλά αυτό θα ναι αναπόφευκτο ειδικά από τη στιγμή που μοιάζουν σε μουσικό στυλ και έχουν τον ίδιο ερμηνευτή. Το φετινό μου αρέσει αρκετά, και γω θεωρώ ότι θα κερδίσει την εθνική επιλογή και ότι το Μάη θα παίξει ψηλά αλλά και γω πιστεύω ότι με το on fire είχαν περισσότερες πιθανότητες νίκης, τώρα θα έχουν ένα καλό πλασάρισμα σίγουρα, για νίκη δε ξέρω αλλά πρέπει να δούμε το συνολικό επίπεδο φέτος.
    Τέλος σίγουρα φέτος θα έχουμε πολλά κομμάτια με ’80s ’90s και ντίσκο επιρροές και αυτό εν τέλει δε ξέρω πόσο θα μας ευνοήσει….
    Θα δείξει…

    Απάντηση
  6. Amesc
    Amesc says:

    Πραγματικά δεν ξέρω πως θα το ψηφίσουν οι επιτροπές (αν πάει eurovision βέβαια) αλλά ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. Για μένα είναι πολύ καλό που ξεφεύγουν από τα κλισέ των τραγουδιών του διαγωνισμού που θέλουν να πετάς τη μεγάλη νότα στο τέλος κλπ κλπ Πραγματικά είναι ένα πολύ ωραίο και ιδιαίτερο κομμάτι που πρέπει να εκτιμηθεί .

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *