Λιθουανία: Οι Roop δίνουν απόσπασμα του Discoteque | Ακούστε το! (Video)

Την Παρασκευή κυκλοφορεί σε όλες τις ηλεκτρονικές πλατφόρμες το Discoteque των Roop, το τραγούδι τους για την Eurovision 2021, ενώ την επόμενη ημέρα θα το ερμηνεύσουν ζωντανά στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Pabandom iš Naujo. Πριν λίγο όμως έδωσαν στην δημοσιότητα ένα μικρό απόσπασμα του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη THE ROOP (@theroopband)

Φέτος, η δημόσια τηλεόραση της Λιθουανίας αποφάσισε να περικόψει τον εθνικό της τελικό για την Eurovision σε 4 μόλις σόου. Δύο προκριματικούς γύρους, έναν ημιτελικό και τον τελικό. Οι Roop έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στον τελικό του Pabandom iš Naujo 2021, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου.

Παρακάτω δείτε φωτογραφίες από τις πρόβες που πραγματοποίησαν για την εμφάνιση τους το προσεχές Σάββατο:

Οι Roop μετά την περσινή τους νίκη στο Pabandom iš Naujo 2020, θα εκπροσωπούσαν την Λιθουανία με το On Fire, ένα τραγούδι που ήταν ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί για την νίκη.

Ποια είναι η πρώτη σας άποψη για το Discoteque;

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kωνσταντινος
    Kωνσταντινος says:

    η περυσινη συμμετοχή τους ήταν το νο1 στη κατάταξή μου και ποτέ δεν έφτασε εκτός 3αδας. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να χε κερδίσει πέρυσι η λιθουανία ή έστω να έμπαινε για πρώτη φορά στη 3αδα. Στα φετινά, και αυτό το μικρό απόσπασμα μου δείχνει ότι θα ακούσει κάτι αρκετά ενδιαφέρον που θα έχει και το ανάλογο-με περυσι- χορευτικό οπως φαινεται στις φωτογραφίες. Ελπίζω να μην μας απογοητεύσουν οι the roop και να κερδίσουν την εθνική επιλογή και γιατί όχι και όλο το διαγωνισμό. Καλή επιτυχία!! ανυπομονώ να το ακούσω.

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Δυστυχώς οι συγκρίσεις με το On Fire θα είναι αναπόφευκτες. Ο πήχυς από την περσινή συμμετοχή τους είχε μπει πολύ ψηλά. Να δούμε όμως.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *