Μολδαβία: Ανακοινώθηκε επισήμως η Natalia Gordienko για την Eurovision 2021!

Όπως σας είχαμε ενημερώσει με άρθρο μας στις 23 Ιουνίου, η Natalia Gordienko πρόκειται να εκπροσωπήσει τη Μολδαβία στη Eurovision 2021! Τώρα πλέον έχουμε και την επίσημη επιβεβαίωση της από την δημόσια τηλεόραση της χώρας, ΤRΜ.

Με την Natalia Gordienko στην Eurovision 2021

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του TRM, για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, συναντήθηκαν για να αποφασίσουν τους όρους υπό τους οποίους η Μολδαβία, είναι ικανή να επιλέξει τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2021, κάτω από τις συνθήκες της πανδημίας και τους περιορισμούς.

Λόγω του COVID-19, αποφάσισαν να μην διοργανώσουν φέτος εθνικό τελικό, καθώς τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής σημείωσαν ότι μόνο το δημιουργικό προσωπικό και το ελάχιστο τεχνικό προσωπικό που απαιτείται για τη διοργάνωση της εκπομπής προεπιλογής υπερβαίνουν το όριο των 50 ατόμων που έχει επιβληθεί.

Έτσι λοιπόν, αποφάσισαν να δώσουν την ευκαιρία στην Natalia Gordienko, να εκπροσωπήσει την Μολδαβία στην Eurovision 2021, καθώς η περσινή διοργάνωση λόγω κορωνοϊού ακυρώθηκε.

Πληροφορίες για το τραγούδι

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο EurovisionFun το νέο τραγούδι δεν θα έχει καμία σχέση με το Prison, την περσινή δηλαδή συμμετοχή της Natalia Gordienko. Το τραγούδι θα είναι dance…πολύ dance! Ο ήχος του και όχι η μελωδία του, μπορούμε να πούμε ότι θα θυμίζει το τραγούδι της Maruv, με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Ουκρανία στην Eurovision 2019, το Siren Song δηλαδή. Είναι ένα κομμάτι που αφορά στο σεξ και τη νεολαία. Η Natalia αναμένεται με την σέξι παρουσίαση της να βάλει φωτιά.

Τη συμμετοχή της Natalia Gordienko, την υπογράφει η Dream Team.Το τραγούδι έχουν συνθέσει από κοινού ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Philipp Kirkorov, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια θα την αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στην Μόσχα, αφού λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν ήταν δυνατόν να έρθει στην Αθήνα η Natalia Gordienko. Vocal coach και αυτή την φορά, όπως και στην περίπτωση του Uku Suviste ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη, ενώ το παρών έδωσαν και ο Philipp Kirkorov, αλλά και ο project manager του εγχειρήματος, Ηλίας Κοκοτός. Η ηχογράφηση έγινε στο Vi Studio.

Αυτή την περίοδο η Natalia, βρίσκεται στο Κίεβο της Ουκρανίας για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2021. Το τραγούδι μαζί με το κλιπ αναμένεται να παρουσιαστεί εως τις 8 Μαρτίου.

Με διαφορετική στρατηγική για την Eurovision 2021 λοιπόν η Natalia Gordienko. Μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε το Prison, με το οποίο θα εκπροσωπούσε στον περσινό διαγωνισμό την χώρα της Μολδαβία:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Μολδαβίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Πηγή: TRM.MD

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Λογικά όλες οι χώρες θα ψάξουν τη καλύτερη δυνατή επιλογή τραγουδιού… Άρα σχεδόν καμία δεν έχει εξασφαλίσει τη πρόκριση πόσο μάλλον μια καλή θέση στην τελική κατάταξη.
    Το θετικό ότι (πιθανόν,) θα έχουμε μια δυνατή χρονιά από πλευράς τραγουδιού, το αρνητικό ότι για ακόμα μια χρονιά ίσως να μην πάμε όσο καλά αναμένεται (με βάση πάντα δηλώσεις των συντελεστών). Τέλος πάντων, ελπίζω τουλάχιστον η δική μας συμμετοχή να μη μοιάζει με της Μολδαβίας, και αν μη τι άλλο ελπίζω να δούμε άσπρη μέρα και να τα πάμε καλά…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *