Μολδαβία: Μια ”γλυκιά” έκπληξη μας ετοιμάζει η Dream Team για την Natalia Gordienko!

Χθες, η δημόσια τηλεόραση της Μολδαβίας, TRM, επιβεβαίωσε και επίσημα την Natalia Gordienko, ως εκπρόσωπο της χώρας και στην Eurovision 2021.

Όπως γνωρίζετε, τη συμμετοχή της Natalia Gordienko, την υπογράφει η Dream Team.Το τραγούδι έχουν συνθέσει από κοινού ο Δημήτρης Κοντόπουλος και ο Philipp Kirkorov, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια θα την αναλάβει ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Ένα μόλις εικοσιτετράωρο μετά την ανακοίνωση της Μολδαβής εκπροσώπου για την Eurovision, ο Philipp Kirkorov, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής του δικτύωσης ανακοίνωσε αυτή την συνεργασία με την Natalia και την Dream Team, αποκαλύπτοντας μας ότι πρόκειται για μια δυνατή συνεργασία, με την Dream Team, να μας ετοιμάζει μια ”γλυκιά” έκπληξη.

Πληροφορίες για το τραγούδι

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο EurovisionFun το νέο τραγούδι δεν θα έχει καμία σχέση με το Prison, την περσινή δηλαδή συμμετοχή της Natalia Gordienko. Το τραγούδι θα είναι dance…πολύ dance! Ο ήχος του και όχι η μελωδία του, μπορούμε να πούμε ότι είναι στο είδος του τραγουδιού της Maruv, με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Ουκρανία στην Eurovision 2019, το Siren Song δηλαδή. Είναι ένα κομμάτι που αφορά στο σεξ και τη νεολαία. Η Natalia αναμένεται με την σέξι παρουσίαση της να βάλει φωτιά.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στην Μόσχα, αφού λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν ήταν δυνατόν να έρθει στην Αθήνα η Natalia Gordienko. Vocal coach και αυτή την φορά, όπως και στην περίπτωση του Uku Suviste ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη, ενώ το παρών έδωσαν και ο Philipp Kirkorov, αλλά και ο project manager του εγχειρήματος, Ηλίας Κοκοτός. Η ηχογράφηση έγινε στο Vi Studio.

Αυτή την περίοδο η Natalia, βρίσκεται στο Κίεβο της Ουκρανίας για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2021. Το τραγούδι μαζί με το κλιπ αναμένεται να παρουσιαστεί εως τις 8 Μαρτίου.

Με διαφορετική στρατηγική για την Eurovision 2021 λοιπόν η Natalia Gordienko. Μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε το Prison, με το οποίο θα εκπροσωπούσε στον περσινό διαγωνισμό την χώρα της Μολδαβία:

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Μολδαβίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

1 reply
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Χειρότερο και πιο παλιακο από το περσινό δε νομίζω να μπορούν να φτιάξουν…
    Λογικά θα χει έντονο ήχο από τρομπέτα ή τρομπόνι; Περιμένω κάτι μεταξύ lie to me, replay και siren song.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *