Νορβηγία: Στις 15 Φεβρουαρίου το Second Chance του MGP 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Νορβηγίας NRK, διοργανώνει τον εθνικό τελικό φέτος ως συνήθως, για την επιλογή της συμμετοχής της στην Eurovision 2021. Το γνωστό σε όλους Melodi Grand Prix.

Οι φιναλίστ φέτος θα είναι 12. Οι 6 εξ αυτών, έχουν απευθείας εισιτήριο για τον τελικό ενώ οι πέντε θα προκύψουν από τους ημιτελικούς. Με τους έξι να βρίσκονται απευθείας στον τελικό και τους πέντε να προκύπτουν από τις βραδιές που θα προηγηθούν, το παζλ του τελικού μένει να συμπληρώσει ο 12ος φιναλίστ.

Αυτός θα προκύψει την μετά το πέρας του τελευταίου ημιτελικού, μέσα από μια ειδική βραδιά, και θα είναι ένας εκ των 15 που έχουν αποκλειστεί ήδη από την διαδικασία.

Χθες, η NRK, ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος γύρος του MGP 2021 μετακινήθηκε από τις 14 Φεβρουαρίου στις 15 Φεβρουαρίου. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει μετά τον τελευταίο ημιτελικό στις 13 Φεβρουαρίου.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το NRK1, το NRK P1 και online στο nrk.no/mgp από τις 20:00. Όπως και στους ημιτελικούς και στον τελικό, έτσι και εδώ μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας θα αποφασιστεί ποιο τελευταίο τραγούδι θα περάσει στον τελικό.

Ο δεύτερος ημιτελικός του Grand Prix Melodi θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου για το ποιος θα προκριθεί απευθείας στον μεγάλο τελικό. Την περασμένη εβδομάδα οι Blåsemafian feat Hazel με το Let Looseπροκρίθηκαν στον τελικό από τον πρώτο ημιτελικό του διαγωνισμού.

Η Νορβηγία θα επιλέξει τη συμμετοχή της για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021 στις 20 Φεβρουαρίου.

Πηγή/Φωτό: NRK

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την νορβηγική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *