Πολωνία: Η δημόσια τηλεόραση της χώρας ζητά προτάσεις καλλιτεχνών για την Eurovision 2021!

Η Πολωνία μαζί με τον Ηνωμένο Βασίλειο, την Αρμενία και την Ρωσία είναι οι μοναδικές χώρες που δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους σχετικά με τον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Σήμερα για πρώτη φορά υπήρξε κάποια σχετική δραστηριότητα στο κομμάτι αυτό.

Μέσα από τα κοινωνικά της δίκτυα, η δημόσια τηλεόραση της χώρας (TVP), απευθυνόμενη στους πολίτες  ζητά τις προτάσεις τους για τον καλλιτέχνη που επιθυμούν να εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision 2021!

 

Eurovision Song Contest zbliża się wielkimi krokami 🎤🎼
Macie swoje typy kto mógłby reprezentować nasz kraj? 🇵🇱

Δημοσιεύτηκε από Eurowizja TVP στις Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021

Το παραπάνω βέβαια έρχεται σε αντίθεση, με όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου για την Junior Eurovision 2020,  o πρόεδρος της δημόσιας τηλεόρασης, Jacek Kurski. Συγκεκριμένα, είχε αναφερθεί ότι πρόθεση της TVP ήταν η Alicja Szemplińska, που θα εκπροσωπούσε την Πολωνία στην Eurovision 2020, να λάβει μία ακόμη ευκαιρία να βρεθεί στην σκηνή του διαγωνισμού, όπως πολλές άλλες χώρες έπραξαν με τους περσινούς τους εκπροσώπους.

Αυτό τώρα ανατρέπεται, εκτός αν η αναζήτηση καλλιτεχνών είναι στα πλαίσια μόνο αύξησης του εγχώριο ενδιαφέροντος και τίποτα παραπάνω.

Σύντομα πάντως θα μάθουμε και τις οριστικές προθέσεις της Πολωνίας για την Eurovision 2021. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε για μία ακόμα φορά το Empires, την περσινή συμμετοχή της χώρας στον διαγωνισμό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Πολωνία στην Eurovision 2021!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *