Ρουμανία: Η Roxen έχει βρει το τραγούδι της για την Eurovision 2021!

Στις 25 Μαρτίου η Roxen επιβεβαίωσε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ότι θα εκπροσωπήσει την χώρα της και στην Eurovision 2021.

Σήμερα, με ανάρτηση της στην ροή των ιστοριών της, στο Instagram, αποκάλυψε πως έχει βρει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ρουμανία στην Eurovision 2021.

Η Roxen αναφέρει:

Ξέρω, ότι τον τελευταίο καιρό δεν ήμουν τόσο ενεργή στα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης. Τελευταία, ήμουν απόλυτα αφοσιωμένη στο να βρω το καλύτερο τραγούδι για την Eurovision 2021, το οποίο πιστεύω ότι το βρήκα. Η ομάδα μου και εγώ βάλαμε τόσο πολλή αγάπη, προσπάθεια και σκληρή δουλειά πάνω σε όλα στα οποία δουλέψαμε και αυτό που μπορώ να πω είναι ότι νιώθω ευλογημένη με όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι οι καλύτεροι από ποτέ. Αυτή τη στιγμή δουλεύω πάνω σε καταπληκτικά πρότζεκτ και δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να ρθει η ώρα να σας τα δείξω. Μείνετε ασφαλείς, θερμές αγκαλιές και πολλά φιλιά. Σας αγαπώ.

Από ότι φαίνεται το τραγούδι της Roxen είναι έτοιμο και θα επιλεγεί με εσωτερική επιλογή χωρίς ωστόσο κάτι είναι ακόμα να είναι επίσημο.

Μέχρι τότε απολαύστε το Alcohol You, το τραγούδι με το οποίο θα συμμετείχε η Roxen στην Eurovision 2020!

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *