Σουηδία: Αποκαλύφθηκαν οι πρώτες φωτογραφίες της σκηνής του Melodifestivalen 2021

O δημόσιος τηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας (SVT), δημοσίευσε σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες της σκηνής του Melodifestivalen 2021. Δεδομένου ότι δεν θα υπάρξει κοινό στο φετινό διαγωνισμό, ο σκηνογράφος έχει μεγαλύτερη ελευθερία στο σχεδιασμό.

H σκηνή του Melodifestivalen είναι πολύ μεγαλύτερη από τις προηγούμενες φορές και για πρώτη φορά θα έχει ένα ανακλαστικό ανώτατο όριο. Αυτό δεν θα ήταν δυνατό αν υπήρχε κοινό που θα παρακολούθησε τις παραστάσεις. Η σκηνή είναι 20 μέτρα βάθος που θα της δώσει μια αίσθηση πασαρέλας. Πολύ πίσω στη σκηνή υπάρχουν τρεις τοίχοι LED.

Τι δήλωσε ο σκηνογράφος Viktor Brattström:

Το ότι δεν θα υπάρχει κοινό είναι μια μεγάλη διαφορά που έπρεπε να λάβουμε υπόψη. Αλλά προσφέρει επίσης μερικές νέες ευκαιρίες.

Ένα νέο χαρακτηριστικό για αυτό το έτος είναι ένα μικρό επιπλέον στάδιο που έχει προστεθεί στον όροφο του στούντιο στην αρένα. Είναι ως επί το πλείστο μέρος για τους παρουσιαστές, αλλά και ένα υπόβαθρο για τις περιπτώσεις κατά τις οποίες δημιουργούνται τραπέζια για τους καλλιτέχνες, για παράδειγμα κατά τη μέτρηση των ψήφων.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, το Melodifestivalen 2021 δεν θα επισκεφτεί διάφορες σουηδικές πόλεις, οπότε και τα έξι σόου του θα πραγματοποιηθούν από τη Στοκχόλμη. Το Melodifestivalen 2021 ξεκινά στις 6 Φεβρουαρίου με τον Πρώτο Ημιτελικό και ολοκληρώνεται με τον Μεγάλο Τελικό που θα λάβει χώρα στις 13 Μαρτίου 2020.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την σουηδική συμμετοχή στην Eurovision 2021!

Πηγή: Escxtra

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *