Σουηδία: “Νοιώσαμε υποχρεωμένοι να ηχογραφήσουμε αυτό το τραγούδι” | Οι The Mamas μιλούν αποκλειστικά στα Eurovision Buddies!

Οι The Mamas το γυναικείο συγκρότημα που θα εκπροσωπούσε την Σουηδία στην Eurovision 2020 και συμμετέχουν και αυτή την χρονιά στο Melodifestivalen αυτής της χρονιάς, ελπίζοντας να κερδίσουν εκ νέου το εισιτήριο για το διαγωνισμό, μίλησαν αποκλειστικά στην τελευταία συνέντευξη των Eurovision Buddies.

Τα μέλη του συγκροτήματος, Ashley Haynes, Loulou Lamotte και  Dinah Yonas Manna, εξηγούν στην Γιώτα και τον GOS, τους λόγους που τις οδήγησαν στο να δηλώσουν εκ νέου συμμετοχή στο Melodifestivalen. Το πως το νέο τους τραγούδι, In the Middle, μίλησε απευθείας στην ψυχή τους και το ίδιο ελπίζουν να συμβεί και με τους ακροατές.

Δεν νοιώθουν πίεση για την νίκη. Δήλωσαν συμμετοχή όπως και χιλιάδες άλλοι καλλιτέχνες και το μόνο που θέλουν να μεταδώσουν και με αυτή  τους την συμμετοχή είναι αγάπη.

Δεν περιμέναμε να κερδίσουμε πέρσι. Ούτε στα στοιχήματα, ούτε τα δημοσιεύματα μας είχαν στο τοπ3. Σοκαριστήκαμε!

Όσο αφορά τώρα τον ανταγωνισμό, δεν τους τρομάζει. Ανυπομονούν να ακούσουν τα υπόλοιπα τραγούδια του Melodifestivalen 2021 και να δούνε τις ερμηνείες τους.

Μπορείτε να δείτε την συνέντευξη τους παρακάτω:

Για περισσότερα videos των Eurovision Buddies κάντε Like και Subscribe στο κανάλι τους στο YouTube!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *