Σουηδία: Το σχέδιο για την πραγματοποίηση του Melodifestivalen μεσούσης της πανδημίας!

Η aftonbladet αποκαλύπτει τα σχέδια της σουηδικής δημόσιας τηλεόρασης για την διεξαγωγή του Melodifestivalen 2021, που φέτος πραγματοποιείται μεσούσης της πανδημίας του COVID-19.

Μιλώντας στην aftonbladet η παραγωγός του σόου, Annette Brattstrom, παρουσίασε όλο το σχέδιο της SVT για τον τρόπο που θα λάβει χώρα το Melodifestivalen 2021. Αρχικά τα άτομα επί σκηνής από 8 που ήταν ανέκαθεν, γίνονται πλέον 6. Όλοι οι καλλιτέχνες, αλλά και όσοι θα συνοδεύουν τους ερμηνευτές στην σκηνή θα φορούν αισθητήρες, οι οποίοι θα ανάβουν όταν κάποιος βρίσκεται σε απόσταση, μικρότερη του 1,5 μ από κάποιον άλλον.

Δεν θα πραγματοποιούνται rapid tests στους συμμετέχοντες, απλά έχει ζητηθεί από όλους τους εμπλεκόμενους να ακολουθούν τις οδηγίες που έχει εκδώσει η σουηδική κυβέρνηση.

Τα σενάρια που έχουν θεσπίσει για την περίπτωση που κάποιος καλλιτέχνης νοσήσει έχουν ως εξής:

  • Αν κάποιος νοσήσει πριν το live show και είχε πραγματοποιήσει κανονικά τις πρόβες, τότε θα μεταδοθεί η πρόβα της Παρασκευής. Ακόμη και η πρόβα της Πέμπτης θα μαγνητοσκοπηθεί, ώστε να μεταδοθεί αυτή αν ο καλλιτέχνης νοσήσει την Παρασκευή.
  • Αν κάποιος είναι άρρωστος πριν τις πρόβες, αλλά θα μπορέσει να διαγωνιστεί κανονικά στο live show, κάποιος άλλος ερμηνευτής θα πραγματοποιήσει τις πρόβες, όπως ακριβώς γίνεται και με τις stand in rehearsals στην Eurovision.

Οι διοργανωτές εκτιμώντας και την κατάσταση που υπάρχει στην χώρα, θεωρούν δεδομένο ότι σε μία παραγωγή όπως το Melodifestivalen, θα υπάρξει σίγουρα κάποιο κρούσμα, οπότε προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο.

Το Melodifestivalen 2021 ξεκινά με τον πρώτο ημιτελικό στις 6 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται με τον τελικό στις 13 Μαρτίου. Όλα τα σόου φέτος θα πραγματοποιηθούν στην Στοκχόλμη, στην Annexet Arena.

Πηγή: eurovoix

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *