Φινλανδία: Ακούστε το έκτο τραγούδι του UMK 2021!

Πριν από λίγο, o ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας YLE έδωσε στην δημοσιότητα το έκτο τραγούδι του UMK, του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021. Πρόκειται για το τραγούδι των Blind Channel, Dark Side.

Το Dark Side είναι το soundtrack ενός υπόγειου πάρτι και χρησιμεύει ως η τέλεια απόσταξη του μηνύματος των Blind Channel.

Το μαύρο πρόβατο του UMK είναι οι Blind Channel. Δημιουργήθηκαν το 2013, το συγκρότημα έθεσε αμέσως τα βλέμματα στην παγκόσμια κυριαρχία: το 2014, προσκλήθηκαν να παίξουν στο Wacken Open Air, το μεγαλύτερο υπαίθριο φεστιβάλ χέβι μέταλ στη Γερμανία. Λίγο αργότερα, το συγκρότημα υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο. Το 2018, οι Blind Channel ήταν υποψήφιοι για το καλύτερο ροκ συγκρότημα στα Emma Gala Music Awards, της Φινλανδίας. Το περασμένο φθινόπωρο, οι Blind Channel καλωσόρισαν το έκτο μέλος του, Aleksi Kaunisvesi. Ο Aleksi είναι γνωστός για τη σόλο καριέρα του και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους παραγωγούς και DJs στη Φινλανδία μέχρι σήμερα. Οι Blind Channel ονομάζουν το στυλ τους «βίαιο ποπ» και πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να φέρουν τον ήχο τους σε όλο το κόσμο.

Θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι ακόμα κι αν η ζωή σας δεν είναι ιδανική, μπορεί να είναι διασκεδαστική. Αυτό το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους όσους αισθάνονται ποτέ αποκλεισμένοι ή ανάξιοι, σε όσους θέλουν απλώς να ξεφύγουν . Είμαστε εδώ για να πούμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτόν τον κόσμο – και ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision έχει να κάνει με την ενότητα, ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να το εκφράσετε! Ήρθε η ώρα για τη Φινλανδία και τον κόσμο να δουν, να ακούσουν και να καταλάβουν από τι αποτελούνται οι Blind Channel.

Οι επτά καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι οι εξής:

  1. Oskr – Lie
  2. Teflon Brothers x Pandora – I Love You
  3. Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
  4. Laura – Play
  5. Aksel – Hurt
  6. Blind Channel – Dark Side
  7. Ilta – Kelle mä soitan

Τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2021, που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου θα ανακοινώνονται ένα κάθε ημέρα. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 14 Ιανουάριου – Oskr – Lie
  • 15 Ιανουάριου – Teflon Brothers x Pandora – I Love You
  • 18 Ιανουάριου – Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
  • 19 Ιανουάριου – Laura – Play
  • 20 Ιανουάριου – Aksel – Hurt
  • 21 Ιανουάριου – Blind Channel – Dark Side
  • 22 Ιανουάριου – Ilta – Kelle mä soitan

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Φινλανδίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *