Φινλανδία: Ακούστε το τέταρτο τραγούδι του UMK 2021!

Πριν από λίγο, o ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Φινλανδίας YLE έδωσε στην δημοσιότητα το τέταρτο τραγούδι του UMK, του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2021. Πρόκειται για το τραγούδι της Laura, “Play”.

Το Play είναι ένας ακαταμάχητος συνδυασμός της country και pop μουσικής. Οι στίχοι του επικεντρώνονται σε μια σχέση εντός και εκτός, όπου ένα άτομο έχει βαρεθεί με τη συνεχή συγχώρεση του άλλου.

Η Laura Põldvere, γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1988, είναι γνωστή με το ψευδώνυμο Laura, και είναι Εσθονή τραγουδίστρια. Εκπροσώπησε την Εσθονία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2005 σαν μέλος του συγκροτήματος Suntribe και ξανά εκπροσώπησε τη χώρα της στη Eurovision του 2017 σε ντουέτο με τον Koit Toome με το τραγούδι “Verona”. Η Laura Põldvere είναι από τις πιο δημοφιλής καλλιτέχνες στα ραδιοφωνικά κύματα της Εσθονίας την τελευταία δεκαετία. Επίσης το πρώτο άλμπουμ της, το 2007 ήταν επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή άλμπουμ της δεκαετίας. Από τότε που ήταν μικρό κορίτσι, η Laura έχει περάσει πολύ χρόνο στη Φινλανδία. Σήμερα, συνήθως περνά το μισό έτος στη Φινλανδία ως μέρος της μουσικής και επαγγελματικής της σταδιοδρομίας. Το δέκατο άλμπουμ της, που κυκλοφόρησε το χειμώνα του 2019, δημιουργήθηκε στη Φινλανδία και έχει επίσης αρχίσει να μαθαίνει Φινλανδικά. Η Laura πιστεύει ότι η συμμετοχή της στο UMK θα την βοηθήσει στην ενίσχυση της θέσης της στη νέα της πατρίδα.

Η Laura πιστεύει ότι η ιστορία της θα συντονιστεί με πολλούς ακροατές:

Θέλω το κοινό να μου ανοίξει τις καρδιές του και να βρει τη δύναμη και την υποστήριξη που χρειάζονται για να προχωρήσουν στη ζωή και τις σχέσεις τους.

Οι επτά καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι οι εξής:
  1. Oskr – Lie
  2. Teflon Brothers x Pandora – I Love You
  3. Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
  4. Laura – Play
  5. Aksel – Hurt
  6. Blind Channel – Dark Side
  7. Ilta – Kelle mä soitan

Τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2021, που θα διεξαχθεί στις 20 Φεβρουαρίου θα ανακοινώνονται ένα κάθε ημέρα. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • 14 Ιανουάριου – Oskr – Lie
  • 15 Ιανουάριου – Teflon Brothers x Pandora – I Love You
  • 18 Ιανουάριου – Danny – Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua
  • 19 Ιανουάριου – Laura – Play
  • 20 Ιανουάριου – Aksel – Hurt
  • 21 Ιανουάριου – Blind Channel – Dark Side
  • 22 Ιανουάριου – Ilta – Kelle mä soitan

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Φινλανδίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Εκτός από το “I love you” που ξεχωρίζω ως guilty pleasure τα υπόλοιπα για την ώρα είναι από μέτρια ως αδιάφορα,το ίδιο και της Laura.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *