Φινλανδία: Πρώην Eurostar ο τέταρτος υποψήφιος στο UMK 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας, YLE, συνεχίζει να μας δίνει ενδείξεις για τους καλλιτέχνες, που θα λάβουν μέρος στο UMK 2021, τον εθνικό τελικό της χώρας για την Eurovision 2021.

Χθες, σας παρουσιάσαμε στοιχεία για τους πρώτους τρεις καλλιτέχνες. Σήμερα, η YLE, έδωσε μία ακόμα σημαντική είδηση.

Ο τέταρτος υποψήφιος στο UMK 2021, είναι πρώην εκπρόσωπος της χώρας στον Διαγωνισμό. Μάλιστα, τα φινλανδικά δεν είναι η μητρική του γλώσσα, ενώ με  το τραγούδι του έκανε μεγάλη επιτυχία στα charts της χώρας αλλά και τα τραγούδια του ακούγονται πολύ στο ραδιόφωνο.

Οι φήμες θέλουν να είναι κάποιος εκ των Pernilla Karlsson ( Φινλανδία 2012), Krista Siegfrids(Φινλανδία 2013), Axel Ehnström(Φινλανδία 2011).

Οι επτά φιναλίστ του UMK 2021 θα ανακοινωθούν στις  13 Ιανουαρίου στις 13.00, ώρα Ελλάδας. Κάθε μέρα (εκτός Σαββατοκύριακου) από τις 14 Ιανουαρίου θα κυκλοφορεί ένα από τα 7 τραγούδια του Εθνικού τελικού στις 19.45, ώρα Ελλάδος με lyric Video.

Οι ημερομηνίες όπου θα κυκλοφορήσουν τα τραγούδια έχουν ως εξής:

  • 14 Ιανουαρίου
  • 15 Ιανουαρίου
  • 18 Ιανουαρίου
  • 19 Ιανουαρίου
  • 20 Ιανουαρίου
  • 21 Ιανουαρίου
  • 22 Ιανουαρίου

Φέτος, πάνω από 300 καλλιτέχνες έστειλαν τα τραγούδια τους προκειμένου να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Φινλανδίας στο Ρότερνταμ. Ο τελικός του UMK θα λάβει χώρα στο Τάμπερε στις 20 Φεβρουαρίου.

Ο εκπρόσωπος της Φινλανδίας στον φετινό ακυρωθέντα διαγωνισμό της Eurovision, επιβεβαίωσε ότι παρά τις αρχικές του σκέψεις, τελικά δεν υπέβαλε συμμετοχή για το UMK 2021.

Ο Aksel Kankaanranta θα εκπροσωπούσε την Φινλανδία στην Eurovision 2020, μετά την νίκη του στο UMK με το τραγούδι, Looking Back:

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *