Φινλανδία: Τα στοιχειά για τους τρεις τελευταίους καλλιτέχνες του UMK21

Ο Φινλανδικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Yle αύριο θα αποκαλύψει τους επτά φιναλίστ του εθνικού τελικού UMK 2021.  Πριν από αυτό στο Instagram του UMK, δόθηκαν κάποιες ενδείξεις για τους τρεις τελευταίους υποψήφιους  καλλιτέχνες.

Τ0 Σάββατο, σας παρουσιάσαμε τα στοιχεία για τον τέταρτο καλλιτέχνη. Υπενθυμίζουμε ότι ο τέταρτος υποψήφιος στο UMK 2021, είναι πρώην εκπρόσωπος της χώρας στον Διαγωνισμό. Μάλιστα, τα φινλανδικά δεν είναι η μητρική του γλώσσα, ενώ με  το τραγούδι του έκανε μεγάλη επιτυχία στα charts της χώρας αλλά και τα τραγούδια του ακούγονται πολύ στο ραδιόφωνο. Οι φήμες θέλουν να είναι κάποιος εκ των Pernilla Karlsson ( Φινλανδία 2012), Krista Siegfrids(Φινλανδία 2013), Axel Ehnström(Φινλανδία 2011). Αλλά μία ακόμα σημαντική είδηση ήρθε στο προσκήνιο και αναφέρει ότι η Eurostar που μπορεί να κρύβεται στο τέταρτο στοιχείο είναι η Laura Põldvere (Εσθονία 2005 & 2017).

To πέμπτο στοιχείο αναφέρεται σε ένα καλλιτέχνη όπου είναι “ένας ευαίσθητος ερμηνευτής” και μπορεί να παράγει έναν ήχο ολόκληρης χορωδίας με τη φωνή του. Τραγουδούσε επίσης σε ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια των τελευταίων ετών. Οι φήμες θέλουν να είναι κάποιος εκ των lta, Pihlaja, Yasmine Yamajako ή Ida Paul, οι οποίοι εμφανίστηκαν σε τραγούδια με εκατομμύρια ροές τα τελευταία χρόνια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UMK21 (@uudenmusiikinkilpailu)

Ο έκτος διαγωνιζόμενος είναι η μεγαλύτερη ομάδα του UMK21. Είναι μπάντα όπου έχει κερδίσει τον μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό για το μουσικό τους είδος και έχει ακροατές ιδιαίτερα στο εξωτερικό. Μερικές μπάντες που πιστεύουν ότι μπορεί να είναι ο εκτός καλλιτέχνης είναι οι Awake Again και Battle Beast.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UMK21 (@uudenmusiikinkilpailu)

Ο έβδομος και τελευταίος διαγωνιζόμενος είναι κάποιος που έχει εμφανιστεί στις μεγαλύτερες μουσικές παραστάσεις στη Φινλανδία. Έχει επίσης δουλέψει σε πολλά επιτυχημένα τραγούδια και δίπλα στη δική τους μουσική, είναι πρώτο εξώφυλλο. Καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί σε πολλές μουσικές παραστάσεις στη Φινλανδία είναι οι Osmo Ikonen και Diandra.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UMK21 (@uudenmusiikinkilpailu)

Μείνετε συντονισμενοι γιατί αύριο θα ανακοινωθούν, οι επτά φιναλίστ του UMK 2021 στις 13.00 ώρα Ελλάδας. 

Πηγή: Escxtra

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *