Eurovision 2021: Σε 4-5 εβδομάδες η ανακοίνωση της EBU για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός!

Την ώρα που βρισκόμαστε θα λέγαμε στην κορύφωση του δεύτερου κύματος της πανδημίας, ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2021, Sietse Bakker, μέσω του Twitter αποκαλύπτει ότι η απόφαση για το σενάριο σύμφωνα με το οποίο θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός τον ερχόμενο Μάιο, θα ανακοινωθεί σε 4-5 εβδομάδες από τώρα.

Τόσο η EBU, όσο και οι Ολλανδοί είναι διοργανωτές είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν το 2021 τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, που για πρώτη φορά από το 1956, δεν έλαβε χώρα την προηγούμενη χρονιά. Ήδη από τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν τα τέσσερα πιθανά σενάρια, σύμφωνα με τα οποία θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός, σε συνάρτηση φυσικά πάντα με την πορεία της πανδημίας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα τελευταία δημοσιεύματα τους ο ολλανδικός τύπος, αυτό που φαίνεται να προκρίνεται ως πιθανότερο σενάριο, είναι το σενάριο C. Να εμφανιστούν δηλαδή ζωντανά από την Ahoy Arena, όλοι οι διαγωνιζόμενοι και να υπάρχει η όσο το δυνατόν ελάχιστη παρουσία κοινού, τόσο στις αποστολές, όσο και στο κέντρο τύπου. Φυσικά, αν σε κάποιες χώρες ισχύουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί, τότε αυτές θα διαγωνιστούν μέσω του live on tape video, που είναι υποχρεωμένες όλες οι αποστολές να παραδώσουν μέχρι τον τέλος Μαρτίου. Πρόθεση πάντως των διοργανωτών είναι ακόμη και αν δεν επιτραπεί καθόλου η παρουσία διαπιστευμένων δημοσιογράφων κι κοινού, να υπάρξει η ζωντανή παρουσία των καλλιτεχνών, ένα σενάριο δηλαδή μεταξύ του C και του D.

Μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου το αργότερο, σύμφωνα με όσα ανάρτησε ο Sietse Bakker, θα γνωρίζουμε τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision!

Ποιο σενάριο πιστεύετε ότι τελικά θα επικρατήσει;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *