Eurovision 2021: Το τραγούδι των Blind Channel έφερε την Φινλανδία στην κορυφή των στοιχημάτων!

Την – μέχρι στιγμής – διαμορφωθείσα κατάσταση ήρθε να ανατρέψει η κυκλοφορία του τραγουδιού των Blind Channel για το UMK 2021. Ο μοναδικός χέβι μέταλ ήχος του  “Dark Side” ανέβασε την Φινλανδία στην κορυφή των στοιχημάτων.

Μετρώντας σχεδόν 115.000 προβολές μετά τις πρώτες 21 ώρες κυκλοφορίας της, η συμμετοχή των Blind Channel κατάφερε να εκθρονίσει από την κορυφή των στοιχηματικών προβλέψεων τους καλλιτέχνες που επρόκειτο να συμμετάσχουν στη Eurovision 2020.

Μέχρι το μεσημέρι, Ισλανδία, Βουλγαρία, Λιθουανία και Ρωσία βρίσκονταν στις πρώτες θέσεις του πίνακα των στοιχημάτων. Οι δύο πρώτες έχουν ήδη επιλέξει τους περσινούς εκπροσώπους τους, η Λιθουανία αναμένει το τραγούδι των The Roop και η Ρωσία είναι πολύ πιθανόν να επιστρατεύσει για ακόμα μία χρονιά τους αντισυμβατικούς Little Big.

Οι αποδόσεις

Μέσα σε λίγες ώρες η χώρα της Βόρειας Ευρώπης είδε τις αποδόσεις νίκης της να πέφτουν από το 30 στο 8, ανεβαίνοντας στην κορυφή του πίνακα των δύο στοιχηματικών εταιρειών που παρέχουν αυτή τη στιγμή αποδόσεις για τη νίκη στη Eurovision 2021.

Φυσικά, δεν πρέπει να αγνοήσουμε πως αμφότερες οι εταιρείες δεν είναι αμιγώς στοιχηματικές, αλλά ανταλλακτήρια στοιχήματος. Στα ανταλλακτήρια αυτά ο κάθε ενδιαφερόμενος ποντάρει εναντίον άλλων παικτών και όχι απέναντι στις πλατφόρμες.

Η κατακόρυφη πτώση της απόδοσης της Φινλανδίας λίγες μόλις ώρες μετά την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού των Blind Channel δείχνει προφανώς μία τάση, πως οι φανς του διαγωνισμού επιθυμούν την επιστροφή της Φινλανδίας στις ροκ ρίζες της.

Και με το δημοφιλές συγκρότημα οι “Suomi” έχουν αυτήν ακριβώς την ευκαιρία, να δώσουν στο κοινό της Eurovision έναν ήχο που έχει λείψει πάρα πολύ από τον διαγωνισμό.

Το αν θα επικρατήσουν εν τέλει οι Blind Channel στον φινλανδικό εθνικό τελικό και εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού είναι κάτι άγνωστο. Πάντως, οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους και ενδεχομένως η δυναμική τους να επιτρέψει στην Φινλανδία την επιστροφή της στην πρώτη δεκάδα για πρώτη φόρα μετά το 2006 και τη νίκη των Lordi στην Αθήνα.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *