Eurovision 2021: Ο Sietse Bakker “αποκαλύπτει” πως θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός | Τι θα γίνει με το κοινό;

Μια είδηση κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής. Σε τηλεοπτική του συνέντευξη πριν από λίγο στην Ολλανδία, ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2021, Sietse Bakker, ουσιαστικά αποκαλύπτει τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Sietse Bakker πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών είναι να φέρουν όλους τους καλλιτέχνες και τις αποστολές τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Προτεραιότητα μας είναι να φέρουμε όλους τους καλλιτέχνες και τις αποστολές στην Ολλανδία. Αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή, τότε θα πρέπει να διεξαχθεί ο διαγωνισμός χωρίς κοινό.

Ο Sietse Bakker όμως δεν  απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε το κοινό στις εξέδρες του Ahoy Arena, απλά μετατόπισε τις αποφάσεις για την παρουσία ή μη του κοινού στην αρένα για τον Απρίλιο!

Ας αναβάλλουμε τις αποφάσεις για το κοινό για αργότερα. Μέχρι τα μέσα Απριλίου.

Για μία ακόμα φορά ο εκτελεστικός παραγωγός της Eurovision 2021 δήλωσε πως η ανακοίνωση του σεναρίου με βάση το οποίο θα πραγματοποιηθεί ο 65ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision, θα λάβει χώρα μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου.

Τα παραπάνω σημαίνουν ότι το χειρότερο σενάριο που εξετάζεται αυτή την στιγμή είναι το C, με ζωντανή παρουσία όλων των καλλιτεχνών που μπορούν να ταξιδεύσουν στο Ρότερνταμ και την απουσία του κοινού. Όπως φαίνεται θα αργήσουμε να μάθουμε αν τελικά δούμε το πολύχρωμο μωσαϊκό των fans το Μάιο στην Ahoy Arena.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *