Madwalk 2020 | Οι εμφανίσεις των Eurostars!

Madwalk 2020 | Χθες το βράδυ προβλήθηκε το επετειακό Madwalk 2020 by Serkova Crystal Pure, ο λαμπερός μουσικός θεσμός, στον οποίο μουσική & μόδα ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν φαντασμαγορικές εμφανίσεις. Στο χθεσινό fashion show, έδωσαν το παρών οι αγαπημένοι μας eurostars, οι οποίοι αν μη τι άλλο έκλεψαν τις εντυπώσεις. Παρουσιάστρια του δέκατου κατά σειρά Madwalk ήταν η Βίκυ Καγιά!

Η Έλενα Τσαγκρινού στο πιο Iconic Act της βραδιάς

Από τη σκηνή του MadWalk 2020, δεν θα μπορούσε να λείπει η φετινή εκπρόσωπος της Κύπρου, Έλενα Τσαγκρινού, η οποία ερμήνευσε το «Be My Lover» σε μια συναρπαστική διασκευή, ντύνοντας το catwalk του Apostolos Mitropoulos.

Η πιο “λαμπερή” εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα

Μα πώς θα μπορούσε να λείπει η Ελένη Φουρέιρα από το επετειακό MadWalk 2020; Ερμηνεύοντας το “Light It Up” σε μια υπέρλαμπρη δημιουργία της Celia Kritharioti, η αγαπημένη performer κατάφερε να τους συνεπάρει όλους, καθώς μέχρι στιγμής έχει την εμφάνιση με τις περισσότερες προβολές και θετικές κριτικές στο YouTube.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Demy “Στα Κόκκινα”

Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι η Demy θα συνεργαζόταν ποτέ με τον FY; Οι δύο καλλιτέχνες ερμήνευσαν το νέο τους single «Στα Κόκκινα», το οποίο αποτελεί το official anthem του φετινού Madwalk για αυτό και άνοιξαν φαντασμαγορικά τη χθεσινή βραδιά.

Η Τάμτα στο πιο καθηλωτικό της performance

Μια από τις πιο καθηλωτικές βραδιές μας χάρισε χθες η Τάμτα, η οποία ερμήνευσε το νέο της single “Hold On”, συνοδεύοντας την πασαρέλα του Sotiris Georgiou. Αξίζει να σημειωθεί πως η ίδια επιμελήθηκε τόσο αισθητικά όσο και στυλιστικά το video clip του κομματιού.

Madwalk 2020 | Η Ήβη Αδάμου στο πιο Stylish Act της βραδιάς

Last but not least, ακολουθεί η Ήβη Αδάμου με τον Vassilis Zoulias, η οποία ερμήνευσε τη μοναδική διασκευή του «Σκλάβα». «Γεμάτη φινέτσα και με ομορφιά που θυμίζει Hollywood» όπως ανέφερε η Βίκυ Καγιά, η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια της βραδιάς.

 

Madwalk 2020 | Δείτε ολόκληρο το Show

Εάν το χάσατε ή θέλετε να το ξαναδείτε, μπορείτε να το βρείτεστην επίσημη ιστοσελίδα του MEGA και συγκεκριμένα πατώντας εδώ.

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *