Natalia Gordienko: “Ετοιμάζουμε το νικητήριο τραγούδι του διαγωνισμού”!

Φαίνεται ότι η Μολδαβία θέτει πολύ ψηλά τον πήχη για την Eurovision 2021, αφού μετά την ανάρτηση του Philipp Kirkorov, για την οποία διαβάσετε σε προηγούμενο μας άρθρο, σειρά είχε η ερμηνεύτρια του τραγουδιού Natalia Gordienko.

H Natalia Gordienko στην πρώτη της δημοσίευση μετά την επίσημη ανακοίνωση της από την δημόσια τηλεόραση της χώρας, εκφράζει τον ενθουσιασμό της που με αυτή την ομάδα εκπροσωπεί την Μολδαβία. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι όπως χαρακτηριστικά δηλώνει, πρόκειται για το νικητήριο τραγούδι της Eurovision 2021!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordienko Natalia (@natalitsa)

Είναι τιμή και προνόμιο να εκπροσωπώ τη Μολδαβία στην Eurovision 2021 στο Ρότερνταμ! Ανυπομονώ να συνεργαστώ με αυτήν την απίστευτη dream team! Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε για τη δημιουργία του νικητήριου τραγουδιού του σπουδαιότερου διαγωνισμού τραγουδιού στον κόσμο!

Πληροφορίες για το τραγούδι

Όπως διαβάσατε πρώτοι στο EurovisionFun το νέο τραγούδι δεν θα έχει καμία σχέση με το Prison, την περσινή δηλαδή συμμετοχή της Natalia Gordienko. Το τραγούδι θα είναι dance…πολύ dance! Ο ήχος του και όχι η μελωδία του, μπορούμε να πούμε ότι είναι στο είδος του τραγουδιού της Maruv, με το οποίο θα εκπροσωπούσε την Ουκρανία στην Eurovision 2019, το Siren Song δηλαδή. Είναι ένα κομμάτι που αφορά στο σεξ και τη νεολαία. Η Natalia αναμένεται με την σέξι παρουσίαση της να βάλει φωτιά.

Η ηχογράφηση του τραγουδιού έγινε στην Μόσχα, αφού λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν ήταν δυνατόν να έρθει στην Αθήνα η Natalia Gordienko. Vocal coach και αυτή την φορά, όπως και στην περίπτωση του Uku Suviste ήταν η Βικτώρια Χαλκίτη, ενώ το παρών έδωσαν και ο Philipp Kirkorov, αλλά και ο project manager του εγχειρήματος, Ηλίας Κοκοτός. Η ηχογράφηση έγινε στο Vi Studio.

Αυτή την περίοδο η Natalia, βρίσκεται στο Κίεβο της Ουκρανίας για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα διαγωνισθεί στην Eurovision 2021. Το τραγούδι μαζί με το κλιπ αναμένεται να παρουσιαστεί εως τις 8 Μαρτίου.

Με διαφορετική στρατηγική για την Eurovision 2021 λοιπόν η Natalia Gordienko. Μέχρι τότε όμως ας θυμηθούμε το Prison, με το οποίο θα εκπροσωπούσε στον περσινό διαγωνισμό την χώρα της Μολδαβία:

Πιστεύετε μπορεί η Natalia Gordienko να φέρει την πρώτη νίκη της Μολδαβίας στον διαγωνισμό;

 

12 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Αααα καλά, αυτές οι βαρυγδουπες δηλώσεις των συντελεστών σε ορισμένες συμμετοχες είναι για γέλια ειδικά μετά την τελική κατάταξη της συμμετοχής.
    Άλλο να είσαι ευχαριστημένος με το τραγούδι και να ελπίζεις πως θα πας καλά, και άλλο να μιλάς για νίκη από Γενάρη μήνα,έχοντας κυκλοφορήσει μόνο 2 συμμετοχες.
    Άλλο η αυτοπεποίθηση άλλο το να σαι αιθεροβαμων….

    Απάντηση
      • Κωνσταντίνος
        Κωνσταντίνος says:

        Και έτσι να ναι με μόλις 2 συμμετοχες να χουν ανακοινωθεί το σχόλιο”φτιάχνουμε το νικητήριο τραγούδι” είναι κωμικοτραγικο κατά τη γνώμη μου.
        Και μια ερώτηση,Last dance ή συμμετοχή της Μολδαβίας; Ποιο θεωρείται θα πάει καλύτερα; Αφού λογικά έχετε ακούσει και τα 2.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Είναι τελείως διαφορετικά. Θεωρώ το δικό μας καλύτερο τραγούδι. Οι φανς πιστεύω θα ξετρελαθουν με της Γκορντιενκο. Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο ποιο θα πάει καλύτερα γτ η Μολδαβία έχει πίσω της κ έναν Κιρκορωφ..

          Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Κοίτα μην γίνει καμία βλακεία και πάμε χειρότερα από Μολδαβία μη μας κάψει ο Κοντόπουλος και κάνει τίποτα Ουάου για Μολδαβία και φάμε Εμείς την ξενερα!

        Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ευχαριστώ για την απάντηση…
    Καλά συνήθως οι φανς ενθουσιάζονται με τραγούδια που στο τέλος πάνε απατα, ειδικά αν είναι κι πιο χορευτικά ενθουσιάζονται ακόμα περισσότερο και μετά ψάχνουμε να βρούμε που τερμάτισαν αν προκρίθηκαν κι όλας. Τι να θυμηθώ… Πολωνία Νορβηγία 2011 Ελλάδα Νορβηγία 2012, Ιρλανδία και Γερμανία 2013, Ιρλανδία, Ισραήλ,Η.Β, Ελλάδα το ’14,Ισπανία το ’15 και ’16, Ισραήλ 2017, Φινλανδία 2018, Κύπρος Γαλλία και Μάλτα το ’19 κ.α φυσικά…
    Το μόνο που με προβληματίζει είναι η ανάμειξη του Ρώσου που ουσιαστικά αγοράζει ψήφους ειδικά στις επιτροπές αφού έχει παντού άκρες.
    Ας ελπίσουμε στο καλύτερο και ελπίζω η ελληνική ομάδα να ναι προσγειωμένη μέχρι το Μάιο και να μη κάνει τοοοσο βαρυγδουπες δηλώσεις όπως αυτές της Μολδαβής εκπροσώπου, περί νίκης μάλιστα από τέλη Γενάρη.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Στο μονο που διαφωνω είναι ότι οι φανς ενθουσιάζονται με τραγούδια που στο τέλος πάνε άπατα. Δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις αυτό!

      Απάντηση
  3. Pao13
    Pao13 says:

    Αντικειμενικα δεν νομιζω να κερδισει η μολδαβια. Καταρχάς δεν εχει καν τις υποδομες να φιλοξενησει κάτι τετοιο. Τελος πάντων, περιμενουμε να δουμε τι θα γίνει γιατι εχει κ τις ακρες του ο Ρωσος.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *