Αυστρία: Ο Vincent Bueno ηχογράφησε το τραγούδι του!

O Vincent Bueno βρέθηκε στη Ζυρίχη, προκειμένου να ηχογραφήσει την αυστριακή συμμετοχή για τη Eurovision του 2021!

Ο εκπρόσωπος της Αυστρία ενημέρωσε τους θαυμαστές του σχετικά με την πορεία της προετοιμασίας για το φετινό διαγωνισμό. Ο τραγουδιστής ταξίδεψε στη Ζυρίχη ώστε να ηχογραφήσει το τραγούδι παρουσιάζοντας και μερικούς από τους συντελεστές αυτού:

    • Ashley Hicklin (Bright Sparks) – Στιχουργός του Βελγίου 2010 και της Ισπανίας 2020
    • Jonas Thander – Παραγωγός
    • Tobias Carshey – Φωνητικά

Επιπλέον, ο Vincent αποκάλυψε πως ο ORF επέλεξε τον Marvin Dietmann για τη σκηνοθετική παρουσία της Αυστρίας στον διαγωνισμό. Ο Dietmann βοήθησε και στις σκηνοθεσία της χώρας στην Κοπεγχάγη το 2014, στην Στοκχόλμη το 2016, στη Λισαβώνα το 2018, ενώ φέτος έχει αναλάβει και τη σκηνοθετική παρουσία της Κύπρου.

Η αυστριακή συμμετοχή για το 2021 αναμένεται να αποκαλυφθεί τον Μάρτιο, όπως έχει δηλώσει ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό τον Δεκέμβριο.

Ποιος είναι ο Vincent Bueno;

Ο 34χρονος Vincent Bueno είναι τραγουδιστής και στιχουργός καταγόμενος από τη Βιέννη αλλά και με φιλιπιννέζικες ρίζες. Η πρώτη του επιτυχία ήταν η νίκη του musical show “Musical! Die Show” πίσω το 2008, ενώ όσον αφορά το παρελθόν του με τον διαγωνισμό της Eurovision προσπάθησε να εκπροσωπήσει την Αυστρία το 2016 με το “All We Need is That Love”, τερματίζοντας στην 6η θέση του αυστριακού εθνικού τελικού. Το 2017, βρέθηκε στα φωνητικά του Nathan Trent στον τελικό του Κιέβου.

Πως θεωρείτε θα τα πάει η Αυστρία φέτος; Πιστεύετε πως θα διακριθεί; Πείτε μας στα σχόλια

 

Πηγή: eurovoix.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *