Άγιος Μαρίνος: Ακούστε το Alcohol Is Free από την Senhit!

Senhit που εκπροσωπεί τον Άγιο Μαρίνο στην Eurovision 2021, συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε πριν λίγους μήνες, το #FreakyTripToRotterdam, ένα project στο οποίο θα παρουσιάζει ως video clip κάθε μήνα, μία παλαιότερη συμμετοχή της Eurovision. Το προηγούμενο βίντεο αυτής της προσπάθειας ήταν το Waterloo, που το 1974 έδωσε την νίκη στην Σουηδία και τους ΑΒΒΑ!

Το #FreakyTripToRotterdam μεταφέρεται τώρα λίγο πιο πρόσφατα και συγκεκριμένα στο 2013, αφού η Senhit διασκευάζει αυτή την φορά με τον δικό της μοναδικό τρόπο, το Alcohol Is Free, την ελληνική συμμετοχή των Koza Mostra και του αείμνηστου πλέον Αγάθωνα, που έφεραν την χώρα μας για τελευταία φορά στην πρώτη δεκάδα της βαθμολογίας!

Δείτε το video clip παρακάτω:

Ήθελα να τονίσω την πιο μαχητική ψυχή αυτού του έργου, μέσα από ένα εξαιρετικό μακιγιάζ και ρούχα που θυμούνται τον ελληνικό πολιτισμό. Το βίντεο χωρίζεται σε τρία καρέ: o Luca Tommassini ξεκινά να με καλύπτει με ρούχα και το πρόσωπο μου και τους δύο χορευτές με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας και στη συνέχεια κινείται πρώτα προς το σκοτάδι, σε φόρο τιμής στη γαλλική προκλητική κομψότητα.

Senhit

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *