Βόρεια Μακεδονία: Με το “Here I Stand” στην Eurovision 2021!

Η δημόσια τηλεόραση της Βόρειας Μακεδονίας ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι ο εκπρόσωπός της στην Eurovision 2021 θα είναι πάλι ο Vasil Garvanliev.

Νωρίτερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Vasil έδωσε τον τίτλο της φετινής του συμμετοχής. Πρόκειται για το “Here I Stand” με το οποίο θα εκπροσωπήσει την χώρα του στο Ρότερνταμ τον ερχόμενο Μάιο.

Ο ίδιος έγραψε στην ανάρτηση του:

Στη μέση του χάους και των περσινών απογοητεύσεων, έγραψα το «Here I Stand» με μια ανάσα χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στόχο ή εστίαση. Νομίζω ότι προέκυψε από μια από αυτές τις ιδιαίτερες και σπάνιες στιγμές της ζωής, όταν είμαστε μόνοι με τον εαυτό μας: σε θέση να αφήσουμε τα συναισθήματα να ρέουν στην πιο αγνή τους μορφή χωρίς αυτοκριτική, ελεύθερα και ειλικρινά. Είμαι βαθιά ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω την Βόρεια Μακεδονία στην Eurovision με ένα τραγούδι εμπνευσμένο από το προσωπικό μου ταξίδι. Λένε ότι κάθε άνθρωπος φέρει τουλάχιστον ένα τραγούδι μέσα του. Το “Here I Stand” είναι αυτό το τραγούδι για μένα. Ανυπομονώ να το τραγουδήσω για εσάς στη σκηνή της Eurovision! Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Μείνετε συντονισμένοι και τα λέμε σύντομα.

Ποιος είναι ο Vasil Garvanliev

Ο Vasil Garvanliev ξεκίνησε το μουσικό του ταξίδι στην ηλικία των 7 ετών, παίζοντας σε κάποια από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ για παιδιά στην Βόρεια Μακεδονία. Λίγο αργότερα, μετακόμισε με την οικογένειά του στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου συνέχισε την καριέρα του ως σολίστ στην παιδική χορωδία του Σικάγου.

Έχει δώσει πάρα πολλά ρεσιτάλ σε μουσικά φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο και έχει κάνει συνεργασίες με μερικούς από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες, το σύνθημα της ζωής του Βασίλη είναι απλό: όποτε οι λέξεις αποτυγχάνουν, τραγούδα.

Από την επιστροφή του στη Βόρεια Μακεδονία το 2018, ο Βασίλης κυκλοφόρησε 3 πολύ επιτυχημένα singles: Gjerdan , Patuvam και Mojata Ulic . Η πρώτη του προσωπική συναυλία στην πατρίδα του τον Νοέμβριο του 2019 ήταν sold out.

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. κάποιος
    κάποιος says:

    Παιδιά ο Vasil στην σελίδα του στο Instagram γράφει την χώρα του ως Macedonia χωρίς το North. Και η MKRTV στα social media της σε Instagram και Twitter χρησιμοποιεί τον ίδιο όρο. Έλεος δηλαδή. Ενημερώστε την ΕΡΤ ,ας κάνει κάτι επιτέλους.
    Ευχαριστώ!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *