Γερμανία: Ακούστε το “I Don’t Feel Hate” του Jendrik Sigwart για την Eurovision 2021!

Στις 6 Φεβρουαρίου το ARD ανακοίνωσε ότι ο εκπρόσωπος της Γερμανίας θα είναι ο Jendrik Sigwart. Έτσι σήμερα μέσα από τη συχνότητα του ARD Das Erste κυκλοφόρησε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Jendrik Sigwart στο Ρότερνταμ. Το τραγούδι έχει το τίτλο I Don’t Feel Hate”.

Μπορείτε να ακούσετε το “I Don’t Feel Hate” στον παρακάτω σύνδεσμο:

Ποιος είναι ο Jendrik Sigwart;

Ο Jendrik Sigwart μεγάλωσε στο Αμβούργο, όντας μέλος μίας οικογένειας με τέσσερα αδέρφια. Σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει πιάνο και βιολί, με την αγάπη του για τη μουσική να τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Μετά που τελείωσε το λύκειο σπούδασε Μουσικό Θέατρο στο πανεπιστήμιο του Όσναμπρουκ. Γράφει τραγούδια εδώ και αρκετά χρόνια, στα οποία χρησιμοποιεί το αγαπημένο του όργανο, το γιοκαλίλι. Η συμμετοχή του στη Eurovision αποτελούσε το όνειρό του, πράγμα που μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας τις δημοσιεύσεις του στο Instagram και το TikTok.

Πως σας φαίνεται η συμμετοχή της Γερμανίας; Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Γερμανία στην Eurovision.

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Για κάποιο λόγο ήμουν αισιόδοξος για τη Γερμανική συμμετοχή (ότι ίσως παρέπεμπε μουσικά/αισθητικά στη Μάλτα 2013).
    Φευ… αυτό που ακούω είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτικό.

    Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Θα συμφωνήσω, περίμενα και γω κατι κοντά στην συμμετοχη της Μάλτας το 2013, αλλά αντίθετα αυτό που άκουσα θυμίζει κάτι μεταξύ Λετονία 2014 και Η.Β 2015…. Πολύ πιθανόν να περάσει σαν joke entry και να ναυαγήσει…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *