Γερμανία: Με τον Jendrik Sigwart στη Eurovision 2021!

Σε μία κίνηση-έκπληξη, το ARD ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά πως εκπρόσωπος της Γερμανίας στη Eurovision 2021 θα είναι ο Jendrik Sigwart.

Ο 26χρονος ερμηνευτής με καταγωγή από το Αμβούργο είναι ο εκλεκτός των ιθυνόντων της γερμανικής αποστολής για την εκπροσώπηση της χώρας στον 65ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Η επιλογή του Sigwart προέκυψε μέσα από μία μακροσκελή διαδικασία, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 100 τραγουδιστές. Την τελική απόφαση για την ανάθεση στον Jendrik Sigwart την έλαβε μία επιτροπή ειδικών που έχουν άμεση σχέση με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό.

Ο νεαρός τραγουδιστής και ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο προφίλ του στο Instagram, ήδη από τα τέλη Δεκεμβρίου, πως έχει υποβάλλει ένα τραγούδι, με το βίντεοκλιπ του, στην διαδικασία επιλογής της συμμετοχής της Γερμανίας για τον διαγωνισμό της Eurovision.

To ESC Kompakt ανέφερε πως το προτεινόμενο τραγούδι, γεύση του οποίου μπορείτε να πάρετε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι κάτι μεταξύ σε Stefan Raab (Γερμανία 2000) και του Dadi Freyr (Ισλανδία 2020).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jendrik (@mynameis_jendrik)

Το Who is Who του Sigwart

Ο Jendrik Sigwart μεγάλωσε στο Αμβούργο, όντας μέλος μίας οικογένειας με τέσσερα αδέρφια. Σε πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να παίζει πιάνο και βιολί, με την αγάπη του για τη μουσική να τον ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του. Μετά που τελείωσε το λυκείο σπούδασε Μουσικό Θέατρο στο πανεπιστήμιο του Όσναμπρουκ.

Γράφει τραγούδια εδώ και αρκετά χρόνια, στα οποία χρησιμοποιεί το αγαπημένο του όργανο, το γιοκαλίλι. Η συμμετοχή του στη Eurovision αποτελούσε το όνειρό του, πράγμα που μπορεί να διαπιστώσει κανείς βλέποντας τις δημοσιεύσεις του στο Instagram και το TikTok.

Η επιλογή του τραγουδιού

Η πρεμιέρα του γερμανικού τραγουδιού για τη Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 18:50 και 20:56 (ώρα Ελλάδας), μέσα από τη συχνότητα του ARD Das Erste.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την γερμανική συμμετοχή στον διαγωνισμό!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Λογικά Ισλανδία, Λιθουανία, Γερμανία και Ρωσία(αν επιλέξουν ξανά τους little big)θα κινούνται σε πανομοιότυπο στυλ,(ενδεχομενως να προκύψουν και άλλες παρόμοιες συμμετοχες)για να δούμε ποιος θα επικρατήσει…

    Απάντηση
    • Amesc
      Amesc says:

      Για μένα είναι πολύ λάθος ορισμένες χώρες να προσπαθήσουν να κινηθούν στα μονοπάτια της Ισλανδίας ή της Λιθουανίας. Απλά θα πάρουν ορισμένες ψήφους από αυτές τις χώρες και δεν θα καταφέρουν και πολλά. Καλύτερα η κάθε χώρα να επιλεγεί κάτι πρωτότυπο ή κάτι το οποίο τέλος πάντων δεν μιμείται άλλη συμμετοχή για να υπάρχει και μια ποικιλομορφία

      Απάντηση
  2. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Φαινεται ταλαντούχος, να αναμενουμε βεβαια κ το τραγούδι. Παντως οι φηεμς επιβεβαιωθηκαν, ειχαμε γράψει ξανα για το ονομα του εν λογω.

    Απάντηση
  3. Themis
    Themis says:

    Καλησπερα! Βγήκε η φήμη στο Twitter ότι η Senhit θα εκπροσωπήσει το San Marino με το Adrenaline. Υπάρχει περίπτωση να ισχύει και να είναι αυτό που γράφτηκε για τη Στεφανία;

    Απάντηση
  4. Themis
    Themis says:

    Άρα μάλλον πρόκειται για άλλο τραγούδι με το ίδιο όνομα γιατί και στο wiwibloggs έκαναν hint σε ένα άρθρο ότι η Senhit θα πάει με ένα τραγούδι που το λένε Adrenaline χαχαχα

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *