Δανία: Ακούστε το τραγούδι των Ben & Tan που απορρίφθηκε από το DMGP 2021!

Τον περασμένο Μάρτιο, οι Ben & Tan διαγωνίστηκαν στο Dansk Melodi Grand Prix 2020 και κέρδισαν με το τραγούδι τους, “YES”, παίρνοντας έτσι το χρίσμα της εκπροσώπησης της Δανίας στην Eurovision 2020.

Μετά την ακύρωση του περσινού Διαγωνισμού, ο μάνατζερ των Ben & Tan, Anders Fredslund-Hansen, επιβεβαίωσε στην τοπική εφημερίδα της χώρας, Ekstra Bladet, πως υπάρχει από μεριάς τους ενδιαφέρον για συμμετοχή στο DMGP 2021.

Ωστόσο, έναν μήνα μετά οι ίδιοι, παρά το αρχικό τους ενδιαφέρον να διαγωνιστούν εκ νέου στο φετινό DMGP, δήλωσαν τελικά ότι δεν θα λάβουν μέρος.

Σύμφωνα, με την ιστοσελίδα, Eurosong DK, η δισκογραφική εταιρεία των Ben & Tan, The Arrangement, επιβεβαίωσε ότι το duo έστειλε τραγούδι στην δημόσια τηλεόραση της Δανίας, αλλά απορρίφθηκε. Ακόμα, το τραγούδι στάλθηκε και στην Σουηδία για το Melodifestivalen αλλά είχε την ίδια τύχη και εκεί.

Το τραγούδι έχει τίτλο “Iron Heart” και γράφτηκε από τους Jimmy Jansson, Marcus Winther-John και Emil Lei, ενώ θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 5 Μαρτίου, μια μέρα πριν την διεξαγωγή του DMGP 2021.

Μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα από το τραγούδι στο παρακάτω βίντεο:

Πηγή/Φωτό: Eurosong DK 

Πως σας φαίνεται το τραγούδι των Ben & Tan; Θεωρείτε ότι είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα υποψήφια τραγούδια του φετινού DMGP;

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *