Δανία: Στα αγγλικά θα ερμηνεύσουν το “Højt over skyerne” οι Chief 1 & Thomas Buttenschøn εάν κερδίσουν το DMGP!

Σε μια συνέντευξη που έγινε σε ένα από τους φιναλίστ του δανέζικου τελικού DMGP, οι Chief 1 & Thomas Buttenschøn δήλωσαν ότι εάν εκπροσωπήσουν την χώρα τους στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους, “Højt over skyerne”, στα αγγλικά.

Στο τελικό του DMGP, οι Chief 1 & Thomas Buttenschøn θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους στα Δανέζικα. Ο Chief 1 επιβεβαίωσε ότι θα μεταφράσουν το τραγούδι στα Αγγλικά εάν κερδίσουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη Δανία στην Eurovision. Κατά την συνέντευξη, ο Chief 1 είπε ότι δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία ότι θα ερμήνευαν στα Δανέζικα στο DMGP:

Έχουμε φτιάξει το τραγούδι στα Δανέζικα γιατί εκφραζόμαστε καλύτερα στην γλώσσα μας. Είμαστε και οι δύο Δανοί καλλιτέχνες, οπότε θα ήταν περίεργο να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι στα Αγγλικά.

Ωστόσο, συνέχισε να λέει ότι παρά τον πειρασμό να κρατήσει το τραγούδι στα Δανέζικα για την Eurovision, θα μεταφράσουν το τραγούδι στα Αγγλικά προς όφελος του διεθνούς κοινού. Ένας εκπρόσωπος του DR σχολίασε επίσης το θέμα, δηλώνοντας:

Για την Eurovision, πρέπει να ανταγωνιστούμε και να αντιμετωπίσουμε όλες τις άλλες χώρες και θέλουμε να κερδίσουμε. Γι ‘αυτό είμαστε σε αυτό. Αυτός είναι ο λόγος που ο DR συμμετέχει στη συζήτηση για το πώς θα βελτιστοποιούμε τις πιθανότητές μας να κερδίσουμε. Αλλά στο τέλος, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να αυξηθούν. Πρόκειται επίσης για το αληθινό στο τραγούδι που γράφτηκε στην εποχή του, οπότε υπάρχουν όλες οι παράμετροι που μπαίνουν σε αυτήν την εξίσωση.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής του DMGP 2021 θα αποφασιστεί αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό. Οι παρουσιαστές του DMGP 2021 θα είναι η Tina Müller και ο Martin Brygman και ο τελικός θα διεξαχθεί σε ένα τηλεοπτικό στούντιο της Κοπεγχάγης το Σάββατο 6 Μαρτίου, χωρίς ζωντανό κοινό. Όλοι οι φιναλίστ θα υποστηρίζονται από ζωντανή μπάντα 15 ατόμων υπό τη μουσική σκηνοθεσία του Peter Dü.

Οι οχτώ υποψήφιοι του DMGP 2021 είναι:
  1. The Cosmic Twins – Silver Bullet
  2. Hanna Olivia – Hvileløse hjerter
  3. Fyr og Flamme – Øverst på hinanden
  4. Chief 1 & Thomas Buttenschøn – Højt over skyerne
  5. Jean Michel  Beautiful
  6. Claudia Campagnol – Abracadabra
  7. Mike Tramp – Everything Is Alright
  8. Emma Nicoline – Står lige her

Πηγη: Eurovoix / Φωτογραφια: Eurovisionworld

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Δανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *