Δανία: Τα πρώτα στοιχήματα για το DMGP 2021!

Πριν δύο ημέρες, η δημόσια τηλεόραση της Δανίας, DR, αποκάλυψε τους 8 φιναλίστ του DMGP 2021, του εθνικού τελικού της Δανίας για την Eurovision 2021.

Φυσικά, μετά την αποκάλυψη των 8 φιναλίστ και των τραγουδιών τους δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν την εμφάνιση τους και τα πρώτα στοιχήματα για τον νικητή του φετινού DMGP.

Στην πρώτη θέση με μικρή διαφορά, βρίσκονται οι The Cosmic Twins με το τραγούδι Silver Bullet, ενώ τους ακολουθούν οι Chief 1 & Thomas Buttenschøn και το Højt over skyerne  στη δεύτερη θέση. Η πρώτη τριάδα κλείνει με τους Fyr og Flamme και το τραγούδι Øverst på hinanden. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι βρίσκονται αρκετά πιο μακρυά.

Οι οχτώ υποψήφιοι του DMGP 2021 είναι:

  1. The Cosmic Twins – Silver Bullet
  2. Hanna Olivia – Hvileløse hjerter
  3. Fyr og Flamme – Øverst på hinanden
  4. Chief 1 & Thomas Buttenschøn – Højt over skyerne
  5. Jean Michel  Beautiful
  6. Claudia Campagnol – Abracadabra
  7. Mike Tramp – Everything Is Alright
  8. Emma Nicoline – Står lige her

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής του DMGP 2021 θα αποφασιστεί αποκλειστικά από το τηλεοπτικό κοινό. Οι παρουσιαστές του DMGP 2021 θα είναι η Tina Müller και ο Martin Brygman και ο τελικός θα διεξαχθεί σε ένα τηλεοπτικό στούντιο της Κοπεγχάγης το Σάββατο 6 Μαρτίου, χωρίς ζωντανό κοινό. Όλοι οι φιναλίστ θα υποστηρίζονται από ζωντανή μπάντα 15 ατόμων υπό τη σκηνοθεσία του Peter Dü.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Δανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2021.

Πηγή: eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *